Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akihez komolyan vonzódsz, régóta, viszonozza, kölcsönösen szimpatizáltok, mégse történik köztetek semmi? 20+N
Ha valaki nem mer lépni egy ügy érdekében, hosszú ideje, miért lehet?
Miért vár vagy mond le jelenleg valaki egy lehetséges kapcsolatról, ha tudja, hogy viszonzott?
#13: olvastam a privátot! Nagyon szívesen! Én is köszönöm a tanácsot. Mindenképp lépnék a helyedben, lehet hogy nem fog beülni az öledbe 5 perc után, de nem hiszem hogy elutasít, ha viszonozza. Valamit csak engedne.
Próbáltam jeleket adni, egyszer értem hozzá. Kezdeményezni nem merek, kicsit idősebb, tapasztaltabb nálam, mindig "megijedtem ".
Nem akartam elcseszni, azt sem akarom, hogy egy naiv tiniként tekintsen rám a korkülönbség miatt. Köszi, hogy írtál!:-)
Kezdetnek ennyi elég:mond neki, hogy csinos, simogasd meg, érintsd meg a haját, próbáld megcsókolni, ne hagyd, hogy elterelje a szót arról, mi van köztetek. Én zárkózott vagyok, de ezt minden nő engedné, ez még nem nyomulás. Mi pl.ott csesztük el, hogy én elterelem a szót, ő meg hagyja.
Ja és ne add fel, ha nem úgy sül el vmi., ahogy eltervezed, ezek elég kiszámíthatatlan dolgok, főleg, ha ő más, mint az eddigi barátnőid. Ha zavarba jöttök, akkor nevessetek rajta.
Koszonom,nagyon kedves vagy! Valami hasonlot megprobalok a legkozelebb.:)
Te pedig ne tereld el a szot:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!