Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kölcsönösen erősen vonzódtok egymáshoz valakivel, mégsem keresed, nem próbálkozol, annak mi az oka? Miért döntöttél úgy, hogy lemondasz róla? N
Ha egy nagyon szép nő viszonozza(ná) akkor szinte kizárt hogy nagyon szép. De ha esetleg úgy tűnik akkor az eszem nagyon erősen igyekszik észnél tartani mert ahogy az előbb leírtam az életben ami túl szépnek tűnik az bizony az vagy esetleg valami jó nagy átverés.
Átlagos férfiakkal szóba sem állnak szinte a szép nők a nagyon szépek meg pláne nem mivel ők konkrétan kedvük szerint válogatnak kb bárkiből.
Aztán egy ilyen nőt megtartani is nagyon problémás. Most őszintén ameddig fiatal addig állandóan azon agyalnék hogy aznap éppen hányan másztak rá és csak idő kérdése amíg jön valaki aki neki is sokkal jobban tetszik mint én, amire bőven esély szóval ennyire egyszerű ez.
Ahogy leírtam én átlagos lányoknál próbálkozom csak mert ott sokkal reálisabbak az esélyeim ha eleget szenvedtem értük és egy átlagos lány talán jobban megbecsül engem ha kapcsolatban vagyunk ahogy én is őt.
Nem vagyok sekélyes csak óvatos mivel az élet eddig nem igazán bizonyította hogy tévedtem volna.
Van egy nagyon jó külselyű haverom magas vízilabdázott és jóképű is neki voltak tényleg szép női de mondta hogy egyikben sem tudott megbízni volt amelyik meg is csalta meg játszadotoztt vele. Most egy 120 kilós nő a felesége 5 éve házasok második kölköt várják. Nyilván nekem esélyem sincs szép nőknél szóval ennyiből kicsit feleslegesen vitatkozunk bármiről is. De ha valami csoda folytán mégis úgy tűnne hogy vonzódik hozzám szerintem menekülnék mert a jobb a békesség.
Hát akkor malacod van a válaszaimmal mert akkor nem kizárható hogy hasonlóan gondozik mint én.
Attól hogy te milyennek látod őt az mindegy. Most tetszik de ha jön egy jobb külselyű, sikerersebb mittudomén akkor lehet szegény megy az enyészetbe és ezt nem akarja.
Hidd el átlagos férfiként nagyon irreális amikor egy szép nő egyáltalán észre vesz vagy nagyon durva esetben esetleg kedves veled és nem munkaköri kötelessége... Srác koromban leszólítottak szép lányok hogy segítsek nekik vásárolni a plázában és érdekelné őket egy fiú véleménye de konkrétan elfutottam kis túlzással azt hittem hogy a vesém kell nekik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!