Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy a lányoknak tök mindegy, hogy van pasijuk vagy sem?
Az elmúlt 6 évben erre jutottam... a lányoknak egyszerűen k..rva mindegy, hogy van pasijuk vagy sem, az égvilágon semmit nem tesznek érte.
ezidő alatt voltak, akik csak "lazán" elfelejtették, hogy hivtam valahová őket. Társkeresőn ha akartak válaszoltak, ha akartak nem.
Más is érzi ezt?
3: Miért nem?
a legtöbb szituációban elképzelhetetnek, hoyg ne tudd annak a nevét, akivel beszélsz.
Én pl.lakást nézni mentem tegnap, és mindenkinek tudom a nevét, akivel ott találkoztam.:)
Az OTP-ben is voltam, az ügyintézők neveit is tudom, és minddel bezséltem pár mondatot. Névjegykártyám is van tőlük. Tadaam!:))
És akkor ez csak egy felszínes hivatalos kapcsolatteremtés.
Milyen az az interakció, amiben nem mondjátok meg egymásnak a neveteket?
"Én ehhez képest ha már néhány napig nem járt pinában a farkam, akkor elkezdek lehetőségek után kutatni, hogy hogyan is tudnék szexhez/nőhöz jutni. "
Ezt az jelenti, hogy nem személyes a szexuális vágyad.
Nekem az, és próbáltam is az X iránti sz. vágyamat mással helyettesíteni, de nem megy. Y-nal való szex nem mulasztja el az X iránti szexuális vágyamat.
Sose kerestem párkapcsolatot. Élből elutasítottam akik próbálkoztak. Jól elvoltam, egyszerű élet egyszerű igények. Net, kaja, állat, sport. Videojáték főzőcske tanulás festés. Barátokkal kimozdulás, koncertek, színház stb. Nem hiányzott semmi, nem érzek szükséget és a szex sem hiányzott (nem volt soha egyéjszakásom). Viszont ha szerelmes vagyok akkor napi szinten kivánom. Mielőtt párommal összejöttem már 2-2,5 éve voltam szingli. Lediplomáztam és ezerrel karriert építettem erre jött ez az ember aki mellett nem lehetett elmenni, de most már eljegyzés, több év együttélés után elmondhatom tényleg nem mindennapi ember.
Nekem az a furcsa mikor valaki görcsösen hajt a kapcsolatokra mintha az lenne a siker fokmérője (k@rvára nem az). Mikor meg egy pasi elájul egy pár szép szemtől vagy mély dekoltázstól és átmegy kutyába, hát nehéz nem farokvezérelt idiótának nézni őket. De mi se vagyunk jobbak nő vagy férfi előbb-útóbb úgyis megtanulják, hogy egy csinos pofi nem garancia egy működő párkapcsolatra. Csak kérek mindenkit ne tegye az egész boldogságát az élete egyetlen aspektusától függővé.
Túl jól sikerült az emancipáció és feltalálták a vibrátort.
Egyik haveromat is az elmúlt fél évben 2 csaj úgy utasította vissza pár hét után, hogy ő még nem képes párkapcsolatra, egyedül akar még lenni, de amúgy megfelelne neki... De méghozzá továbbra is gyötrik, mert beszélgetnek nagy bőszen, meg minden gondjukkal bajukkal azért traktálják.
Én lassan eljutottam oda, már nem érdekel, csak aztán ne 40 éves koromban csöngessenek, amikor van pénz, egzisztencia, ők meg végre kiélték magukat.
35-ös
Azt a szemét mindenkit ezeknek a lányoknak, hogy felismerték, hogy nem képesek egy párkapcsolat fenntartására, és ezt közlik a potenciális partnerrel is!
Fúj, és még ezek után tartani merészelik vele a kapcsolatot, mekkora erkölcsi fertő!
gondolom hogy nem tokmindegy, ok sem szeretnek maguk lenni.
de ha nem talalnak senki erdekeset na akkor egy ideig el tudnak maguk lenni az biztos.
kulonben nem ertem ezt a sok - a normalis valaszokra ahol realissan be vannak mutatva a lanyok. ha dicserem oket jon a sok + ha leirom a hibaikat jon a sok -
ilyen sok maganyos, onertekelesi problemakkal szenvedo no lehet ezen az oldalon?
es egyik sem akar ismerkedni, csak a fiukkat ocsmanyolja :D
hat fuik, ezen az oldalon part biztos nem talaltok :D
36:
Az gyakorlatilag a férfi kihasználása, amikor nem kap tőled szexet, de cserébe az érzelmi szemetesládád és állandóan a bajaiddal, dolgaiddal traktálod (a híres férfi-nő "barátságok")
Mondjuk ehhez hozzátennék a másik oldalról is annyit (mielőtt azt hinnéd ellened vagyok), hogy azok a férfiak sem normálisak akik azután is tartják a kapcsolatot egy lánnyal, hogy az elutasította őket.
Tehát a 35-ös válaszoló haverja is elég hülye, amiért nem mondja azt a csajoknak határozottan, hogy: "Bocs, de engem veled valamilyen fajta romantikus-intim kapcsolat érdekelt volna. Így hogy tudom ezt tőled nem kapom meg, inkább nem pazarlom tovább az időmet és keresek tovább egy olyan nőt, akit viszont ez érdekel velem."
38-as
Ahogy mondtad ez a másikon (is) múlik.
Nekem is van olyan fiúhaverom, akivel alakult valami, és nem jött össze, más lánnyal van most kapcsolata, ennek ellenére jóban vagyunk, és kereste a társaságom. Mondhattam volna neki, hogy forduljon fel, és értett volna a szóból, de nem csoda ha továbbra is keres, ha továbbra is beszélek vele... ugyanígy pasi, akivel randizni kezdtem, de semelyikünk nem akart többet, és végül haverok lettünk.
Ha a lány nem tudja, hogy jóban akar-e maradni vele a srác, vagy nem, és próbaképpen ír neki, az meg válaszol, honnan tudja egyébként, hogy "kihasználja" a srácot ezzel? A srácnak nincs szája tiltakozni?
26-os:Mondjuk amilyen a felhozatal bő 70%ban,olyan svédasztalt nem akarok.A normális falatokért úgy kell harcolni kb,de gagyiból annyi van,mint xar.Nehéz olyat kifogni,amitől nem fosol utána 1-2 óráig,vagy 3-4.Sőt,még fel is dobódsz és tényleg jóllaksz.Na,az művészet,de szerencsére sikerült ez is,2 nekifutásra is.
Nincs mire rágörcsölnöm,úgy érzem.Inkább kivárom azt,akivel kijövök,mintsem az első jöttmenttel összejöjjek,akivel pl nem vagyok egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!