Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy a lányoknak tök mindegy, hogy van pasijuk vagy sem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben erre jutottam... a lányoknak egyszerűen k..rva mindegy, hogy van pasijuk vagy sem, az égvilágon semmit nem tesznek érte.

ezidő alatt voltak, akik csak "lazán" elfelejtették, hogy hivtam valahová őket. Társkeresőn ha akartak válaszoltak, ha akartak nem.

Más is érzi ezt?

2016. máj. 15. 16:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%
Csak azért, hogy legyen valakim, nekem sem kell, és örülök, ha inkább ez terjed el, nem a kapcsolatfüggőség. A megfelelő emberrel együtt leszek, a nem megfelelőkkel meg legfeljebb haverok, egyébként meg eljutottam odáig, hogy el tudom tartani magam, nem szorulok rá egy másik emberre minden áron, így ez nem hajt, gyereket pedig csak megfelelő emberrel vállalok, ha csak úgy összehozok valakivel egy babát, akivel aztán nem működik a kapcsolat, azzal a gyereknek ártanék legtöbbet, én stresszes családban nőttem fel, ezt nem viszem tovább.
2016. máj. 15. 16:14
 12/40 anonim ***** válasza:
26%
ki a búbánatos aszott majom pontoz le? mindig? valami fób van itt vagy mi?........
2016. máj. 15. 16:17
 13/40 A kérdező kommentje:
azt én értem, de nem fogjátok fel, hogy odáig sem tudunk eljutni egy nővel, hogy egymás nevét megkérdezzük? Vagy ha valaki csak rádnéz, már elis döntöd, hogy jó lesz férjnek vagy sem???
2016. máj. 15. 16:18
 14/40 anonim ***** válasza:
52%

Tegyél egy próbát.

Ismerkedje neten egy csúnya és egy jóképű fiúnak kiadva magad.

Jóképű fiúként rákkal is szidhatod őket, akkor is kellesz, csúnya fiúkén arra nem fognak méletatni, hogy visszaírjanak.

2016. máj. 15. 16:18
 15/40 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem még jóképűként is leszarnak.
2016. máj. 15. 16:21
 16/40 anonim ***** válasza:
45%
valamit tenni kéne ez ellen a férfiaknak mert ez már sok! még esélyt se kapunk a nőktől ránk néznek és már is tudják hogy akarnak tőled valamit vagy nem! ohh igen aki helyes annak mindent elnéznek még azt is ha embert ölsz bezzeg az átlagban csak a hibákat keresik! a szúnyogot kiszűrik a tevét meg lenyelik!
2016. máj. 15. 16:21
 17/40 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, akivel odáig sem juttok, annak nem voltál eléggé érdekes, hogy további lépéseket tegyetek egymás felé. Nemrégiben beszélgettem neten több pasival is, legalábbis én próbáltam beszélgetni, belőlük meg harapófogóval kellett kihúzni bármit, egy perverz disznót meg le is tiltottam. Mit erőlködjek valakivel sokáig, ha nem tudunk beszélgetni sem? Nekem pedig ez fontos egy kapcsolatban.
2016. máj. 15. 16:23
 18/40 anonim ***** válasza:
Bizonyíték S. Leventének nincs remény. :)
2016. máj. 15. 16:29
 19/40 anonim ***** válasza:
Te buzzi xD
2016. máj. 15. 16:31
 20/40 A kérdező kommentje:

"Kérdező, akivel odáig sem juttok, annak nem voltál eléggé érdekes"

aha ja. Semmit nem tudnak rólam, de azért nem voltam érdekes. Egyrészt kikérem magamnak, hogy ilyen gagyi pasi legyek, másrészt nem attól lesz egy pasi érdekes vagy sem, miután a nő megismerte?

2016. máj. 15. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!