Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy a lányoknak tök mindegy, hogy van pasijuk vagy sem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben erre jutottam... a lányoknak egyszerűen k..rva mindegy, hogy van pasijuk vagy sem, az égvilágon semmit nem tesznek érte.

ezidő alatt voltak, akik csak "lazán" elfelejtették, hogy hivtam valahová őket. Társkeresőn ha akartak válaszoltak, ha akartak nem.

Más is érzi ezt?

2016. máj. 15. 16:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
8%
Dettó ugyanez van, most is nemrég töröltem egy csajt mert meguntam a szivatását, bennük nincs olyan vágy mint bennünk, hogy most hűha kell egy párkapcsolat vagy szex, nekik egyáltalán nincs ilyen vágy, vagy ha van nagyon minimális.
2016. máj. 15. 16:04
 2/40 anonim ***** válasza:
80%

Jól érzed. Én nőként nem pasit keresek, hanem egy embert, akivel ténylegesen szívvel-lélekkel együtt akarok lenni.

Nem érem be kevesebbel, csak azért, hogy legyen, meg nem akarok... ne hidd, hogy nem próbáltam, nem működött...

2016. máj. 15. 16:04
 3/40 anonim ***** válasza:
3%
Gondolj bele egy lány nem szokott semmit nézni egy fiun, mi a mellektöl elkábulunk, a jó fenéktől, stbstb, ők meg semmitöl, mégha egy adonisz vagy akkoris csak megnéz és annyi.
2016. máj. 15. 16:05
 4/40 anonim ***** válasza:
83%
Az emberek különböznek. Vannak a nők közt is kapcsolatfüggők olyanok akik jól elvannak így is úgy is és vannak akik tudatosan nem akarnak párt. De tény hogy több olyan lányt/nőt ismerek aki vár inkább egy megfelelőre és nem megy bele akárkivel kapcsolatba kevésbé görcsösen keresnek mint a pasi ismerőseim.
2016. máj. 15. 16:06
 5/40 anonim ***** válasza:
54%
A lányoknak vagy jóképű pasi kell, vagy semmilyen. Ha nem vagy egy adonisz, a kisujjukat se fogják mozdítani érted.
2016. máj. 15. 16:06
 6/40 anonim ***** válasza:
16%
Ha jóképű vagy, lerázni sem tudod őket.
2016. máj. 15. 16:10
 7/40 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nekünk fiuknak, férfiaknak összekéne fogni, és leszarni a nőket, ha ország szinten létrejönne vagy legalább budapesten, hogy minél többen leszarják a nőket talán észbekapnának és értékesebbek lennénk.
2016. máj. 15. 16:11
 8/40 anonim ***** válasza:
16%
szintén ezt tapasztalom! még a legrondább nőknek is az álom pasi kell mert az jár! a felfogásuk inkább vannak egyedül mint hogy össze jöjjenek átlag pacekkal ha meg sex kell megoldják a dizsiben vagy külföldiekkel !
2016. máj. 15. 16:11
 9/40 A kérdező kommentje:
egyszer tapasztaltam, hogy valaki rögtön belémzúgott, facebookot kért stb. Csak én nem kértem belőle többet. ennek 3 éve, azóta a 2. pasiját tapossa, mégis egyszer úgy törleszkedett hozzám a kebleivel... de ilyen 10 évente egyszer fordul elő
2016. máj. 15. 16:12
 10/40 anonim ***** válasza:
80%

Kedves itt kommentelő srácok, minden tiszteletem a tiétek, de szerintem hülyék vagytok.

Jó hír: nem halálos kór, sokan elvannak vele életük végéig.

2016. máj. 15. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!