Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy a lányoknak tök mindegy, hogy van pasijuk vagy sem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben erre jutottam... a lányoknak egyszerűen k..rva mindegy, hogy van pasijuk vagy sem, az égvilágon semmit nem tesznek érte.

ezidő alatt voltak, akik csak "lazán" elfelejtették, hogy hivtam valahová őket. Társkeresőn ha akartak válaszoltak, ha akartak nem.

Más is érzi ezt?

2016. máj. 15. 16:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat. Ha veled nem így történt, akkor más nem volt jó. Pl. én fent vagyok egy oldalon, ahol társat is kereshetsz meg csak csevegni, barátkozni is lehet, de bizonyos funkciók csak fizetés ellenében elérhetők. Rengeteg ember jelölte már, hogy "tetszem", de megnézni nem tudom, hogy kik, mert azért fizetni kellene. Írni meg csak ezek írtak, akikről már kifejtettem, mi volt, egy perverz, a többivel nem lehetett beszélgetni (pedig én próbáltam). Én mondjuk nem vagyok túl aktív az oldalon, ritkán járok fel, nem az az elsődleges időtöltési helyem, már csak azért sem, mert eléggé korlátozottak a lehetőségek, csak talonban tartom és időnként felnézek.
2016. máj. 15. 16:36
 22/40 anonim ***** válasza:
31%
Nekik sem mindegy! Ne félj, egy csúcszupermacsó ürgéért még tűzbe is rohannának a fél veséjüket kínálgatva. Vajon miért van az, hogy egy nő még évek múlva is szívesen emlékszik vissza a legjóképűbb pasijára (aki amúgy jól átverte, megcsalta, de egy jóképű hapsitól ugye még ezek is megbocsáthatóak), a külsőre középszerű expasasnak meg még a nevét is elfelejtik? :D
2016. máj. 15. 16:38
 23/40 anonim ***** válasza:
59%
a nőknek olyan szuper képessége van hogy neten keresztül tudják hogy milyen ember vagy nem tudtad?
2016. máj. 15. 16:39
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, biztos vannak olyanok, akiknek nem mindegy. Ismertem olyat, aki mindig szerelmes volt valakibe, és egy csomó pasit elfogyasztott. Engem inkább az zavar a nőkben, hogy ilyen téren (is) szellemi kihívásokkal küzdenek. Nem tesznek semmit az "igaziért", ha a pasi nem hódítja meg őket, jó nekik más, akihez mondjuk összeházasodnak, majd 7 év múlva elválnak, és jön a következő kompromisszumos választás. Én egyszer írtam egy lánynak, akibe szerelmes voltam, és ő sem tett semmit, hogy egyáltalán esélyt adjon, hogy megismerjen, közben meg a pasijával tuti, hogy nemsokára szakítottak.
2016. máj. 15. 16:42
 25/40 anonim ***** válasza:
87%

Legutóbbi barátnőm 20 éves, régész szakos egyetemista volt.

Azt mondta 1,5 éve nem dugott, mióta szakított a barátjával. Eljár a suliba, otthon van az albiban, tanul, barátnőzik, hazautazik és a családdal volt és kb ennyi. Oké, tetszettem neki és pozitívan fogadta a kezdeményezésem, de azt mondta hogy meglett volna ezek nélkül is még. A szexet nagyon imádta, tényleg jól érezte magát benne. Jól csinálta, kezdeményező volt, szerette. Imádta ha nyaltam és azt mondta nagyon jó érzés, hogy belülről is pont kitöltöm őt (a farkammal). De azt mondta, hogyha holnaptól nem lenne szex neki megint évekig, ő azt is túlélné.

Én ehhez képest ha már néhány napig nem járt pinában a farkam, akkor elkezdek lehetőségek után kutatni, hogy hogyan is tudnék szexhez/nőhöz jutni.

Nem mondom hogy minden nő ilyen, de valóban: A férfiak közül sokkal több és sokkal kevésbé képes elviselni a szex, intimitás hiányát. A nők közül sokkal több van, akik sokkal jobban képesek elviselni ezek hiányát. Átlagban, általában.

26/F

2016. máj. 15. 16:46
 26/40 anonim ***** válasza:
73%

Nőként az ismerkedés olyan, mint a svédasztalos reggeli.

Ki van téve eléd egy halom, különböző kaja, amik közül nyugodtan válogathatsz, hisz mindegyik azért került ki az asztalra, hogy te megedd. Nem kell megerőltetned magad, hogy elérd a falatokat, hisz szó szerint csak ki kell nyújtanod a karod és máris a kezed ügyébe kerül egy csomó féle-fajta kaja, szóval abszolút nem megerőltető. Belekóstolhatsz mindenbe, aztán ha nem ízlik visszateszed vagy kidobod, senki nem fog leszólni miatta. Van időd válogatni, mert az asztal folyamatosan frissül újabb és újabb fogásokkal, ha pedig még dönteni se tudsz akkor se kell aggódnod, mert úgyis kapsz ajánlást a legfinomabb fogásokat illetően.

Férfiként az ismerkedés olyan, mint a népkonyhai vacsora.

Gyorsnak és ügyesnek kell lenned, hogy kifogj egy jó helyet, ahova leülhetsz, bár az esetek többségében a földön kell enned, mert rendszeresen telt hát van. Az "étlap" meglehetősen szerény, 1-2 féle fogás van rajta, amik közül neked látatlanba ki kell választanod, hogy melyik kell, ha pedig rosszul választasz nincs repeta, mert naponta csak egyszer ehetsz ott. Tolakodnod és nyomulnod kell, hogy első legyél a sorban és így talán még olyan kaját kaphatsz, ami nem hűlt ki teljesen, ha mázlid van, akkor nincsenek csótány lárvák benne. Folyamatos a verseny és sokan kihullanak, ők rendszerint a kukákból tudnak csak enni.... vagy még onnan sem. Nincs válogatás, nincs finnyáskodás, az kell megenned, amit eléd raknak, ha pedig ez nem tetszik, akkor mehetsz éhen halni az utcára, ugyanis senkit nem érdekel, hogy élsz-e vagy halsz, te csak egy csöves vagy a sok közül.

2016. máj. 15. 16:56
 27/40 anonim ***** válasza:
59%
#26 kemény hasonlatok, de amúgy tökre igaz
2016. máj. 15. 17:01
 28/40 anonim ***** válasza:
95%

De te is eldöntöd nagyrészt egy blikk után, hogy akarsz-e vele ismerkedni vagy nem. Egyszerűen olyan nőkbe futottál bele, akik nem akartak veled tovább ismerkedni. Nem azért, mert nem voltál elég jóképű vagy mittudomén, hanem mert mondjuk más az esetük. Nyilván senki sem szeret hosszú távon egyedül lenni,a különbséget a nemek közt max annyiban látom, hogy mivel a nők általában hosszú távra szeretnének férfit maguk mellé, ezért jobban szűrik már az elején az alanyokat, míg a férfiak mintha a "minél többől könnyebb válogatni" elvet vallanák.

Más taktika, gondolom a más biológiai parancs miatt.

2016. máj. 15. 17:07
 29/40 anonim ***** válasza:
84%

26-os

már bocs, hogy az asztalos hasonlatoddal éljek: ehet nőként megkaphatnám a kaviárt, amit sokan imádnak, de ha én marhára nem szeretem, nem érzem magam tőle jobban...

Lehet, hogy egy nőnek több lehetősége van szexre, de akit ismerek magam körül, egyik sem elsősorban szexre vágyik, hanem tartós kapcsolatra... az meg mindkét nemnek ugyanolyan nehéz...

2016. máj. 15. 17:12
 30/40 anonim ***** válasza:
33%

Vannak dolgok, amiket az ember alapból ki tud zárni. Pl. nálam ilyen a dohányzás. Nálam ezen a téren zéró tolerancia van. Pl. ha egy társkeresős adatlapon szerepel, hogy az illető dohányzik, vagy beszélgetés során kiderül, mindegy, milyen mértékben, nem jöhet szóba potenciális társként. Mikor még anno először elkezdtem ismerkedni, érettségi után, akkor ezt még nem zártam ki, de úgy alakult, hogy ki kell zárnom, ha normálisan szeretnék élni, mert úgy alakult, hogy nem tudnék együtt élni dohányzóval.

Egyébként valóban sokáig bírom szex nélkül, ez nálam soha nem volt probléma, és az egyedüllét sem, mivel nem voltam népszerű gyerek, így megtanultam egyedül is lefoglalni magam.

2016. máj. 15. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!