Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden hülyének, butának akad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden hülyének, butának akad párja, csak nekem nem?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok, nem vagyok olyan hű de okos, meg olyan hű de szép se. Mégis mindenhol azt látom, hogy a nálam szebbeknek (az még hagyján), de a nálam sokkal butábbaknak is akad párjuk, boldog párkapcsolatban élnek. Én meg itt vagyok már lassan 21 évesen, és még kézfogásig se jutottam senkivel se.... Tudom, az is gond, hogy kicsit introvertált vagyok, meg nem vagyok bulizós, de mások is ilyenek, mégis van párjuk! Tudom, ennyi információból nem fogok választ kapni arra, hogy még mindig miért vagyok egyedül, de jár valaki hasonló cipőben? Vagy járt valaki már így, aztán egyszer csak jött a Nagy Ő?

Azt hiszem inkább panaszkodásnak írtam ki a kérdést. Köszi hogy elolvastad!

2016. máj. 15. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
27 évesen még nem jött el a "nagy Ő" de nem is fog, mivel nem is keresem már jó pár éve.
2016. máj. 15. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Okosabb vagyok jóval az átlagnál, jól nézek ki, izmos vagyok mégsem volt még senkim.

A szerényt meg majdnem le is hagytam... :D

2016. máj. 15. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Lehet,hogy ki sem mozdulsz a házból.Úgy nehezen lesz valakid.Menj emberek közé és te is kezdeményezz,ne csak várj.
2016. máj. 15. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 22 évesen csókolóztam először életemben. De nem azért mert hű de tetszett a srác, hanem már végre azt akartam, hogy ha már más nem is, legalább ebben legyen részem ennyi idősen. Még egy ideig összejártunk a sráccal, de végül nem akart ő semmit sem annak ellenére, hogy ő kezdeményezett. De járás ebből nem lett, és a szexig sem jutottunk el. Én is sokszor elgondolkozok, hogy miért van az, hogy a tőlem sokkal csúnyábbnak és sokkal butábbnak akad párja, nekem pedig nem. Pedig szeretek társaságban is lenni, az ismerkedéssel sincs különösebb problémám, szívesen beszélgetek, és velem is ellehet beszélgetni szinte bármiről. De már annyira vágyom a szerelem érzésére, hogy valaki tényleg szeressen, persze viszont is szeretném, ha tényleg összeillenénk. Csak várok, hol türelmesen, hol pedig beleőrülve a tudatba, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok otthonülő típus, nem vagyok képes senkit sem találni.
2016. máj. 15. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nem akarlak én is beállni azok közé, akik személyes üzenetekkel bombáznak, csak azért mert nő vagy :)

Én is azt érzem a kérdésedből, hogy egy kicsit panaszkodás szaga van, de ez nem feltétlenül baj.

A kérdésedre a válasz: én is ezt látom. Minden suttyó, bunkóparaszt embernek lesz valakije. Látszólag boldogok. Én sejtem, hogy valójában nem boldogok. Bár az is igaz, hogy a mai párkapcsolati boldogsághoz nagyon szelektív memória és gondolkodás kell :) Én mégis reménykedem abban, hogy egyszer találok valakit, akivel őszintén boldog lehetek.

Ne bánd, hogy nem jöttél össze akárkivel. Egyáltalán nem baj, hogy introvertált vagy és nem vagy bulizós. Persze ez hátráltat téged abban, hogy gyorsan alakíts ki sok partnerrel kapcsolatot. De én inkább örülök, hogy vannak még ilyen nők. Nekem egyáltalán nem jönnek be a mai bulizós, extrovertált lányok, akiknek már sok kapcsolatuk volt. Szerintem lehetséges, hogy egyszer valaki megtalál, aki a Nagy Ő lehet neked. Az amit a többi nők többsége csinál, hogy fűvel fával összejön, szerintem határozottan riasztja a Nagy Ő megjelenését. Legalábbis én így látom.

Nem sok esélyt látok, hogy én lennék neked a Nagy Ő. Mindenesetre szimpatikusnak tűnsz és megkérdezném tőled, hogy van kedved beszélgetni velem?

25F

2016. máj. 15. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 én voltam emberek között, több tanfolyamon is részt vettem, sőt munkában is emberekkel foglalkozom mégse volt még senkim. szóval ez a "menj emberek közé és lesz valakid" egy süket sablon duma.
2016. máj. 15. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy minél butább egy ember annál boldogabb. Az okos, értelmes ember sokkal valószínűbb, hogy "túlgondolja" a dolgokat, és túl sokat agyal mindenen. Bután, debilként minden sokkal egyszerűbb.
2016. máj. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!