Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan ennyire hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire hülyének néz?

Figyelt kérdés

Egy fiúval megismerkedtem társkeresőn, már lassan 3 hete, hogy ismerjük egymást. Kíváncsiságból felnéztem a társkeresőre, erre látom fent van.

Beismerte, hogy beszél valakivel, majd utána letagadta. Most mivan? :D

2016. febr. 21. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen, és joggal, elvégre még egy kérdést is kiírtál erről a gyakorin.
2016. febr. 21. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ilyenkor az emberek véleménye érdekel, nem a bunkó, tirpák, magyar hozzáállás. :)
2016. febr. 21. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Én is ember vagyok, már ne is haragudj. És lássuk be, egy ilyen kérdésre semmi olyat nem lehet válaszolni amit nem tudnál magadtól is kitalálni. Bár most ebben elbizonytalanodtam egy kicsit. :)
2016. febr. 21. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak fektethető partnert keres és elszólta magát gondolom én...
2016. febr. 21. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Vagy tudod mit? Igazad van.

Az említett fiúnál arról lehet szó, hogy valóban beszélt valakivel, de aztán eszébe jutott hogy mégsem. Vagy az hogy te vagy az akivel beszélt. Szóval igazán nincs ok az aggodalomra, nem néz hülyének. :)

2016. febr. 21. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. neked is ugyanolyan tirpák magyar hozzáállásod van :)
2016. febr. 21. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még korai szakaszban van a kapcsolatotok, most ismerkedtek. Ilyenkor sok mindenkinél nincs kizárva, hogy "több szálon futnak az események" több partner versenyzik. Majd ha kezd tényleges kapcsolattá válni, valszínűleg lepattint másokat és már nem ismerkedik senkivel, csak veled.
2016. febr. 21. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Több lyukra játszik a gyerek...ez van.
2016. febr. 21. 22:02
 9/9 Blade Bone ***** válasza:
Még nem is randiztatok mit izgulsz? Már az életére törnél? :D
2016. febr. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!