Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a nők esélyt adni az ismerkedésre olyan férfiaknak, akiknek halmozottan hátrányos külső tulajdonságaik vannak?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet túlnézni a külső adottságokon? Miért kell egy csúnya férfinek úgy végigélni az életét, hogy soha nem élheti át, milyen egy lánnyal kettesben lenni? Nekem nincsenek nagy igényeim egy lány felé, csak azt várnám el, amit én is adni tudok. Miért nem működhet ez visszafelé is?2016. máj. 14. 08:50
21/21 anonim válasza:
Esélyt akkor ad az ember, ha tetszik neki a másik, szimpatikus, de nem dúl még a szerelem. Nekem amúgy egyik ilyen kiindulású kapcsolatom sem jött össze.
Aki nem tetszik és nem szimatikus, azt mégis kinek hülyítsem, mindkettőnk idejét minek rabolni.
Arról nem is beszélve, hogy maga a hozzáállás is vicces. Ma talira jár az esély, ami ugyan nem jött be, de akkor már jár az esély a szexre is és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!