Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a nők esélyt adni az ismerkedésre olyan férfiaknak, akiknek halmozottan hátrányos külső tulajdonságaik vannak?
Megjegyzem: a nők nem úgy választanak táskát, hoyg jól mutasson, hanem hogy:
- van-e elég nagy belső tere
- van-e hosszú füle, vagy csak hónalj alá lehet venni
- színháza is jó-e, vagy csak mindennapokra
- van-e belső zsebe
- első sorban van-e olyan titkos belső zsebe, ami sok táskában, ahová tampont/betétet lehet tenni
Csak a 2.-nak mondom, ha már ilyen okos.
"Nekem nincsenek nagy igényeim egy lány felé, csak azt várnám el, amit én is adni tudok."
És azok mik?
" De egy táskánál is rögtön kizárjátok azt, amelyik nem néz ki jól, hiába lenne sokkal praktikusabb az általad írt szempontok alapján ;)"
De amit te állítottál,azt jelentette, hogy a jól kinéző totál praktikátlant viszont igen, és ez nem igaz. Mindenkinek fontos a külső, de ha mögötte egy idióta van, akkor hiába.
Ját nem tudom de nem minden nő olyan akinek csakis a külső számít. Nekem se számít a külső csak a belső. Kedves legyen okos vicces és megértő
18/N
Keress olyan alkalmakat, ahol nem tűnik leszólításnak, ha beszélgetni kezdesz egy lánnyal.
Pl. vegyél részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással, megszokják, jobban elfogadják a külsődet, mint egy pillanatnyi találkozásnál. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.
"Táskánál és pasinál egyaránt."
2 olyan dolog, amit te sose próbáltál, mégis tudod.
"2 olyan dolog, amit te sose próbáltál, mégis tudod."
Táskám nekem is van ;) Én a praktikumot részesítem előnyben, de a nők nem, ezt már megfigyeltem rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!