Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem képesek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a nők esélyt adni az ismerkedésre olyan férfiaknak, akiknek halmozottan hátrányos külső tulajdonságaik vannak?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet túlnézni a külső adottságokon? Miért kell egy csúnya férfinek úgy végigélni az életét, hogy soha nem élheti át, milyen egy lánnyal kettesben lenni? Nekem nincsenek nagy igényeim egy lány felé, csak azt várnám el, amit én is adni tudok. Miért nem működhet ez visszafelé is?

2016. máj. 14. 08:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Megjegyzem: a nők nem úgy választanak táskát, hoyg jól mutasson, hanem hogy:

- van-e elég nagy belső tere

- van-e hosszú füle, vagy csak hónalj alá lehet venni

- színháza is jó-e, vagy csak mindennapokra

- van-e belső zsebe

- első sorban van-e olyan titkos belső zsebe, ami sok táskában, ahová tampont/betétet lehet tenni

Csak a 2.-nak mondom, ha már ilyen okos.

"Nekem nincsenek nagy igényeim egy lány felé, csak azt várnám el, amit én is adni tudok."

És azok mik?

2016. máj. 14. 15:07
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 De egy táskánál is rögtön kizárjátok azt, amelyik nem néz ki jól, hiába lenne sokkal praktikusabb az általad írt szempontok alapján ;)
2016. máj. 14. 15:12
 13/21 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Már miért adnának? Nem tudom, feltűnt-e, de a nők és az általuk adott randik nem egyenlőek az adománnyal. Senki nem tartozik neked semmivel, főleg nem a nők, főleg nem randival és az idejükkel, főleg nem azért, mert te rondának tartod magad lol. Nem is értem, hogy gondolod, hogy tartozunk neked bármivel is, vagy neked jár a randid, csak mert csúnya vagy :DDDD
2016. máj. 14. 15:45
 14/21 anonim ***** válasza:

" De egy táskánál is rögtön kizárjátok azt, amelyik nem néz ki jól, hiába lenne sokkal praktikusabb az általad írt szempontok alapján ;)"

De amit te állítottál,azt jelentette, hogy a jól kinéző totál praktikátlant viszont igen, és ez nem igaz. Mindenkinek fontos a külső, de ha mögötte egy idióta van, akkor hiába.

2016. máj. 14. 19:43
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Ez sem igaz. Ha jól néz ki, akkor sokkal pozitívabban látod az egyéb tulajdonságait is, mint amilyenek azok valójában. Táskánál és pasinál egyaránt.
2016. máj. 15. 08:46
 16/21 medicopter117 válasza:

Ját nem tudom de nem minden nő olyan akinek csakis a külső számít. Nekem se számít a külső csak a belső. Kedves legyen okos vicces és megértő

18/N

2016. máj. 23. 20:13
 17/21 Deflohelp ***** válasza:
66%

Keress olyan alkalmakat, ahol nem tűnik leszólításnak, ha beszélgetni kezdesz egy lánnyal.

Pl. vegyél részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással, megszokják, jobban elfogadják a külsődet, mint egy pillanatnyi találkozásnál. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.

2016. máj. 23. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

"Táskánál és pasinál egyaránt."

2 olyan dolog, amit te sose próbáltál, mégis tudod.

2016. máj. 30. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:

"2 olyan dolog, amit te sose próbáltál, mégis tudod."

Táskám nekem is van ;) Én a praktikumot részesítem előnyben, de a nők nem, ezt már megfigyeltem rajtuk.

2016. máj. 31. 07:12
 20/21 anonim ***** válasza:
De nyilván nem vagy nő. Mindegy, hagyjuk, nem ez a legfontosabb vita.
2016. máj. 31. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!