Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok eléggé igényes magamra akkor soha nem lesz fiúm?
Akkor lássuk:
A jó ruhának nem kell drágának lennie, csak némi testtudat kell hozzá, hogy tudd, mi áll jól neked.
Smink: senki nem akar vastag vakolatot nyalogatni. Egy kis szemceruza, szempillaspirál, esetleg tus bőven elég. De a sok-sok alapozó, árnyalás, pirosító...műanyagbaba hatást kelt.
Műszempilla: a nevében is benne van, hogy mű.
Műköröm: szintén.
ha álarcot húzol magadra az kamu, és lerí a testbeszédeden.
inkább add önmagad!
Az igényesség nem feltétlen függ össze azzal, milyen árkategóriájú ruhát/cipőt/egyebet hordasz, ha úgy adódik, lehet vásárolni pl. C&A-s ruhát is, lehet sokszor még olcsóbbak is, mint a plázák üzletei vagy a kínaiak.
Sminkeléssel óvatosan, próbálj meg minél természetesebb hatást elérni, de akár el is hagyhatod, nem a festék teszi a nőt.
A "mű"-vel kezdődő dolgokat pedig felejtsd el, szerintem pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit eredetileg szeretnél.
25/F
Soha nem sminkelek, tök egyszerű ruhákat hordok (sportcsuka + fekete farmer + egyszínű vagy zenekaros/videojátékos sima szabású póló + belebújós pulcsi)... Cipőből drágát szoktam venni, mert nem szeretem ha 2 hónap után lefoszlik a lábamról, a többi göncöm sima kínai. Műkörmöm soha nem volt, igaz nekem nagyon erősek a körmeim, a sajátom van picikét megnövesztve, formára reszelve és kifestve mindig, de kb ennyi.
Ééééés ilyen "igénytelen" létemre van barátom :D
A pasi ismerőseim nagy részét kifejezetten taszítja a túl sok cicoma egy lányon. Ha te így érzed jól magad, akkor maradj ilyen és ennyi.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!