Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok eléggé igényes magamra akkor soha nem lesz fiúm?
Olyan legyél,amilyennek jól érzed magad:) Lehet így is pasid,de ha jóképű,izmos,igényes pasit akarsz,akkor neked is jobban kell adnod magadra.Ez talán felszínességnek hangozhat,de attól,hogy valaki csinos és ad magára,még nem feltétlen felszínes!Nem kell mű cicababának lenned,de hidd el,az önbizalmad is sokat nőhet,ha csinosabban öltözködsz,sportolsz,csinosítod magad.
20L
Ha felszínes buta liba akarsz lenni, hajrá. Nem áll messze tőled a kérdésed alapján, ahogy elnézem.
Nem kell drága ruha, meg sok mű szarság, de öltözködhetsz az alkatodhoz illően. A természetesség amúgy is szebb, mint a sok smink, meg műmegtoldás.
De ha rám hallgatsz, első körben a természeteddel kezdj valamit, mert a kérdésedből süt a primitívség, felszínesség és a hiszti.
Most milyen ruháid, sminkszereid, cipőid, stb vannak?
Egy szebb ruha, cipő sokat tud dobni a megjelenésen, ettől még szerintem nem leszel felszínes, hogy jobban adsz a megjelenésedre viszont több tekintet vonz :). Műköröm, műszempilla viszont nekem már túlzás kicsit.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!