Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor ír neked egy fiú Facebookon, mi alapján döntöd el, hogy szeretnél e a továbbiakban beszélni vele, vagy pedig nem? A profiljában mit nézel meg?

Figyelt kérdés

Élőben még korábban nem látott fiú, amikor rád ír mit nézel meg?

- képeit, hogy a külseje miatt?

-képeit, hogy árulkodnak e a személyiségéről?

- milyen sportokat, filmeket, zenéket szeret?

- mennyire népszerű= mennyi like van a képein?

2016. máj. 10. 23:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az első dolog, hogy megnézem mit és hogyan írt. Megfogalmazás, szóhasználat, helyesírás. Ha valaki 3 mondatot is képtelen normálisan megfogalmazva, tagoltan, helyesen leírni, akkor válaszra sem igen méltatom a dolgot.

Ezután megnézem a képeit. Mivel párkapcsolatban vagyok, nem társat keresek, így nem az számít igazán, hogyan néz ki, az esetem-e vagy sem, hanem pl. az, hogy mennyi és milyen képeket tölt fel magáról. Esetleg megnézem még az idővonalát, hogy milyen gyakran és miket posztol.

Számomra taszító az, ha valaki a facebookon éli az életét, minden egyes étkezéséről 25 darab fotót tölt fel, legalább napi 3 idiótábbnál idiótább, lényegtelenebbnél lényegtelenebb posztot ír ki.

2016. máj. 11. 14:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Minden esetben visszaírok: "Szia. Ismerjük egymást valahonnan?" Erre eddig 1 azaz 1 db pasi volt képes válaszolni. Az összes többit töröltem.
2016. máj. 12. 15:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Eleve hülyének nézem, ha vadidegenként meg tudom tekinteni az adatlapját.
2016. máj. 14. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!