Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a neten beszélgetsz egy lánnyal, és hirtelen eltűnik, miért nem dob egy pár sort, hogy nem akar velem a továbbiakban beszélgetni?
Ez annyira balkáni, olyan, mint amikor az autós nem áll meg a zebránál, vagy ahogy a menekültekkel bánunk.
Nyugaton sokkal normálisabbak a lányok. A magyarok szépek, de iszonyat beképzeltek, és ez lerombolja az összképet.
mert minek magyarázkodjon,amikor a hallgatása egyértelmű vélemény nyilvánítás.
vagy talán 10 éves vagy,hogy ezt még le is kellene írnia neked?
Ez bizony nem csak a nőkre jellemző:D Én is eldumálgattam itt valakivel tök normálisan privátban, majd megadta a facebookját, hogy jelöljem be. Vissza sem jelölt, simán eltűnt és kész.
A pláne az, hogy még meg is mondtam előtte, hogy amúgy csak barátkozásról lehet szó, mert van párom, de így is azt mondta oké, jelöljem be.
Persze, értem én, hogy ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy "bocs, de ronda vagy", de nem igazán értem, hogy miért nem lehetett ezt kicsit máshogy intézni:)
De az ilyeneken fel sem cseszem magam inkább, csak nevetek, hogy milyen balek voltam, és egyre nehezebben bízok meg az emberekben.
szerintem ezért ne neten ismerkedj, élőben hasonlót csak 1x csináltak, neten többször :)
a leánykával elbeszélgettem, már névcsere történt meg. Aztán hoppá, nem ir többet. Facen irtam neki, ott se válaszolt. Ment a tiltóba... csak azt nem értem, ha az ember finoman kérdezi meg, hogy "figyi, baj van? Ha jött egy jelölt, akkor azt ird meg", de semmi, egyszerűen olyan szinten szarnak a lányok az egészbe, hogy fájdalmas! Mintha ők nem is keresnének pasit, semmi energiát nem fektetnek az ismerkedésbe.
Remélem ez még nektek visszaüt! (márpedig visszafog, mert majd jön a biológiai óra, anyai ösztönök meg kapuzárás, akkor majd az első kocsmatöltelék jólesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!