Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a neten beszélgetsz egy lánnyal, és hirtelen eltűnik, miért nem dob egy pár sort, hogy nem akar velem a továbbiakban beszélgetni?
Ez annyira balkáni, olyan, mint amikor az autós nem áll meg a zebránál, vagy ahogy a menekültekkel bánunk.
Nyugaton sokkal normálisabbak a lányok. A magyarok szépek, de iszonyat beképzeltek, és ez lerombolja az összképet.
Egyfelől ez nem csak a nőkre jellemző.
Másfelől attól is függ, milyen céllal kezdtetek el beszélgetni.
Nekem van párom, ezt mindig elmondom. szoktam itt beszélgetni emberekkel, de ha ellaposodik a beszélgetés nem folytatom, mert ugye nem akarunk egymástól semmit, beszélgettünk és kész. Persze ha ír, visszaírok valamit, de ha már csak pár szavakat írkálunk és kifulladt a téma, akkor szerintem jobb hanyagolni a dolgot.
Amúgy meg ha még randi sem volt, szerintem a beszélgetés nem kötelez semmire. Hány lányt láttam már randi után szenvedni: miért nem hív fel, miért tűnt el....
Hiába csinálnak úgy egyes férfiak, mintha a nők kezében lenne minden hatalom... ez nem így van. A hatalom azé, aki kevésbé vonzódik.
Még valamit arról hogy nyugaton normálisabbak a lányok: az én volt férjem ír származású és sosem jött volna össze ír vagy angol lánnyal. Ő itt is élt sokáig és az a tapasztalata és véleménye hogy a kelet európai nők sokkal kedvesebbek, háziasabbak és nőiesebbek mint a nyugat európaiak. Nem ő az egyetlen nyugat európai férfi akit ismerek és így gondolkodik.
De szerintem a pozitív általánosítás is általánosítás. És egyik sem vezet jóra. Nem lehet országokhoz kötni azt hogy ki mennyire normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!