Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor ír neked egy fiú Facebookon, mi alapján döntöd el, hogy szeretnél e a továbbiakban beszélni vele, vagy pedig nem? A profiljában mit nézel meg?

Figyelt kérdés

Élőben még korábban nem látott fiú, amikor rád ír mit nézel meg?

- képeit, hogy a külseje miatt?

-képeit, hogy árulkodnak e a személyiségéről?

- milyen sportokat, filmeket, zenéket szeret?

- mennyire népszerű= mennyi like van a képein?

2016. máj. 10. 23:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
A képeit nézem meg, ha külsőre nem jön be teljesen mindegy miket szeret. Ha valaki nem találok vonzónak nem fogok vele járni. Barátkozni ettől még lehet de már az elején tisztáznám hogy részemről nem működik a dolog.
2016. máj. 11. 00:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna a Facebookos ismerkedés, de még soha nem jelölt be olyan srác, aki normális lett volna. Mindig ilyen arabok vagy 40 évesek találnak meg...
2016. máj. 11. 02:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"mennyire népszerű= mennyi like van a képein"

Ez komoly? Ez egy mérőszám erre a dologra? Felnőttek között (mert ugye az olyan kategória) ...

2016. máj. 11. 08:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Engem sem zavarna a Facebookos ismerkedés, ha éppen ismerkedős állapotomban lennék, van olyan jó, mint bármilyen más közeg.

Ha valaki random rám ír, akkor első körben elolvasom az üzenetét- mit akar, miért akarja, hogyan írja (szóhasználat, helyesírás, stb), és első sorban az alapján döntöm el, hogy válaszolok-e neki. Az ilyen "csá, cicca, kőkóla? jó baxok, kölesz egy menetre" típus (nem túlzok, csomó ilyen üzenetet kaptam) nyilvánvalóan egyből tiltólistára megy, max ránézek a képére, hogy élőben ha látom, akkor el tudjam kerülni. Ha valaki kultúráltan megfogalmazza, mit szeretne, honnan ismer, miért jelölt be, akkor az valószínűleg kultúrált választ is fog tőlem kapni.

Hogy milyen az a válasz, az NAGYON sok mindentől függ, és ez nem is mind a facebookon van. Ami ilyen, az a közös ismerősök száma, mennyire "posztolós" (sorra tiltom le a falamról azokat az embereket, akik sok hülyesget osztogatnak meg folyamatosan- az ilyen "lájk, ha...", meg különböző "tesztek" meg ilyenek tartoznak ide első sorban), a feltöltött képei- ha mondjuk a csoportképeken meg úgy általában az a tipikus bunkó hülyegyerek benyomását kelti, akkor nem lesz pozitív a visszajelzés-, és igen, az is, hogy mennyire jön be képről. A lájkok száma nem igazán foglalkoztat, ezt még tizenévesen se figyeltem (max a saját dolgaimon), nemhogy most, felnőttként :D

De mindezeken túl befolyásolja a válaszadás minőségét (azaz, lesz-e további beszélgetés vagy sem) a hangulatom, párkapcsolati státuszom, éppen milyen kedvem van és erre a kedvre mennyire rezonált rá a srác maga és az írott dolgok.

2016. máj. 11. 09:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha szingli vagyok, akkor majdnem mindenkivel talalkozok es ismerkedek, amig nem lesz parkapcsolat valamelyikbol.

Nehany dolog kizaro tenyezo: dohanyzik vagy kapcsolatban van/ gyereke van.

A likeokat nem nezem, fotok se befolyasolnak.

N

2016. máj. 11. 09:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Az első, amit megnézek, ha olyan ember ír, aki nem az ismerősöm, hogy mikor írta az üzenetet ahhoz képest, hogy nekem a Facebook továbbította. Volt már olyan, hogy egy ilyen üzenetet hónapokkal később kaptam meg. Lehet, hogy már rég nem aktuális, szóval ha a két dátum között legalább egy hónap eltelt, és nem ismerem sehonnan az illetőt, akkor nem válaszolok, mert valószínűleg már nem várja, hogy reagáljak.

A második, hogy megkérdezem, ismerjük-e egymást valahonnan.

Egyébként meg nem ismerkedek Facebookon, én azt másra használom, és ezt mindig közlöm is a próbálkozó levélíróval, de beszélgetek bárkivel, akivel lehet.

2016. máj. 11. 10:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook már csak azért is alkalmatlan társkeresésre, ahogyan a nem ismerősöktől érkező üzeneteket kezeli. :-) Egy novemberben egy nem az ismerőseim között lévő idegen által nekem írt üzenetet pár hete kaptam meg, azaz hónapokkal később. Egy társkeresőn ez nem engedhető meg, az pörög.

Mellesleg én nem szeretem a célzott társkeresést, utoljára 25 éves koromig éreztem jól magam olyan oldalon, aztán valahogy elmúlt a varázsa számomra. Most már jobban szeretem azt, ha lassabban alakulnak ki a dolgok, és nem a kapcsolatban jönnek elő a szürke hétköznapok, hanem a szürke hétköznapok ismeretsége alakul szorosabb kötődéssé, hogy abból párkapcsolat lehessen.

A Facebook nekem elsősorban ezekre jó:

- távol élő ismerősökkel, rokonokkal kapcsolattartás

- az olvasmányaim figyelemmel követése (képgalérián keresztül - nem ez a funkciója, de nekem erre tökéletesen megfelel)

- hobbijaimmal, érdeklődési köreimmel kapcsolatos csoportok, oldalak követése, és azoknál aktívabb-passzívabb részvétel

- a középiskolai 10 éves érettségitalálkozót a Facebook segítségével hoztuk össze

- lazítási céllal játék, hülyülés (mert miért ne)

- programokról infók, egyeztetés

- apróbb "üzletelésekről" egyeztetés

2016. máj. 11. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A képeit, hogy árulkodnak-e a személyiségéről? Hát minden kép árulkodik a felrakó személyiségéről, de még a képekre a haveroktól érkező kommentek és az arra adott reakciók is. És itt nem a népszerűségre gondolok.

Egyébként a beszélgetést az dönti el, hogy nem beszélgetek facebookon idegenekről.

Már elnézést, de szerintem eleve nyomorék dolog a facebook előtt vadidegeneket nézegetni és írogatni nekik, hátha egy horogra akad. Akinek van tulajdonképpen normális élete az nem fogja ezzel eltölteni az idejét, hogy idegeneket nézeget egy olyan oldalon, ami NEM társkereső, meg írogat nekik, hátha összejönnek.

2016. máj. 11. 12:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
jav: nem beszélek a facebookon idegenekkel kb. semmiről
2016. máj. 11. 12:16
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
# 18, nem csak ez létezik. Akár az is lehet, hogy valami kommentnél látta meg az adatlapját, megnézte, és úgy dönt, hátha. Nem kell rögtön valami hülyeségre gondolni, csak hogy jól utálkozhassunk egyet.
2016. máj. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!