Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondták ezt? Csak engem idegesít ez fel?
Véletlen meghallottam egy beszélgetést, amely 4 lány között zajlott, nem hallgatóztam csak pont arrafele ültem. Szóval nem tudom valami srác jött szóba, " -Még mindig nincs barátnője?
- Nincs, de próbálkozik
- Mondjuk ki jönne össze olyan sráccal aki 22 éves és még szűz? (gúnyosan) "
Ha a beszélgetésben ott részt vettem volna biztos kiosztom őket, de mivel csak véletlen hallottam meg inkább hagytam a fenébe.
Mindenesetre csak engem zavar ez a megjegyzés, fogalmam sincs kire mondták, de kicsit magaménak érzem a problémát mivel én pont 22 voltam mikor elvesztettem, nem is sűrűn csinálom de azért volt néhány kapásom, meg 1 pár hónapos kapcsolat. De tényleg így van, hogy aki az első 20 évében lúzer azt annak is könyvelik el élete végéig?
Vagy nem minden lány ilyen hülye kis pics*? Vagy mindenki így van vele?

Azok a lányok voltak hülye pi-csák, jó lenne már végre elengedni ezt az általánosítást.
Nem ítélem el és nem nézem le azt aki szűz!
Nem is értem magát a logikát.
Te meg ne ezekből a tojáshéjfenekű, köbgyökös, idióta riherongyokból indulj ki!

"Számomra valami személyiségi problémát sejtet az ilyesmi. A hormonok hajtják az embert átlag 12-13 éves korától, ha 10 év alatt nem sikerült olyan kapcsolatot kialakítania a másik nemmel, hogy megtörténjen a dolog, akkor ott szerintem valami bibi van (nemtől függetlenül) :-P"
Szerintem meg a kérdésben említett felszínes p.csákkal van a bibi, meg azzal, hogy ma már 12-13 évesen azonnal "engednek a hormonoknak", rengeteg érzelmi tapasztalattól megfosztva magukat - ami pedig a későbbi igazi, JÓ párkapcsolathoz nagyon is fontos lenne, saját magukról, önismeretről... stb. már nem is beszélve. Elhiszik, h ez a jó, egy kapcsolat annyi, amit ők tapasztalnak belőle, nem több, és mivel ezek a kapcsolatok felszínesek, csak "hormonoktól hajtottak", ezért könnyen el is dobják a másikat, és jöhet a következő... amíg tombolnak a hormonok, aztán a következő... stb. Később sem képesek, és nem is akarnak igazi, mély kötődést megélni, mert azt sem tudják, hogy létezik.
A késői szüzesség-elvesztésre meg a férjem a legjobb példa: nem akarok kisregényt írni, a lényeg annyi, hogy - sokaknak ez biztos új, de - nem csak a nőknek vannak érzelmeik. Ő valamiért sosem akarta csak úgy megdugni a nőket (hiába tehette volna meg: tudom, mert már akkor is ismertem, igaz távolabbról :P), akkor szexelt, amikor komoly kapcsolatban volt, ill. az első barátnőjével 3 évig vártak, és valami extrém csoda folytán azt is túlélte.

Én egyáltalán nem tartom cikinek, és nem nevetek ki ezért senkit, de az tény, hogy én sem jönnék össze egy szűz sráccal, mert nem lenne kedvem ezzel macerálni, egyébként is nagyon szenvedélyes típus vagyok.
De ha összeakad egy szűz lánnyal, vagy aki visszafogottabb típus, akkor nem hiszem, hogy ez gond lenne. :)
persze személyiségprobléma...
ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Elmondhatatlanul utálom az ilyen embereket mint a 4-es vagy hanyas hozzászóló, fogalmad sincs róla, hogy ezeknek a fiúknak milyen fiatalkoruk volt, pl hozzám a középsuliba a 4 év alatt egy lány sem szólt hozzám, nem voltam menő gyerek teljesen háttérben voltam én az ismerkedés szinten 19 évesen jutottam el arra a szintre, mint mások 14-15 évesen, meg kellett külső változás is hozzá, gyerekesen öltözködtem, nem jártam bulizni stb. de miért lenne személyiség problémám azért mert későn érő vagyok?
Én 15 évesen otthon legóztam vagy a haverokkal fociztam és büszke vagyok rá, hogy nem buliztam, ittam, cigiztem, drogoztam, lehet hogy a szex az kimaradt de szerintem pont hogy erős személyiségem van, hogy nem tudtak minden szarba belerángatni, mert én látom, hogy mi lett azokból akik fiatalon "menők" voltak.
Nem is beszélve arról, hogy nekem az utóbbi időben volt néhány fiatalabb kalandom, és ők azt mondták, hogy a saját korosztályuk egyáltalán nem érdekli őket, mert gyerekek még mint amilyen én is voltam anno... vagy akik kitünnek azok írtam milyenek.. persze van kivétel ha valaki pl sportoló, zenész, de egy szürke átlagos 14-18 éves nehezen talál lányt szerintem.

Nyugi, ne stresszelj. Te így gondolkodsz, ők máshogy, mindenkinek joga van a véleményéhez.
Viszont ne ítélkezz. Te legóztál, tök jó, a lego jó dolog. De ettől még nem leszel hős. Más szexelt, az is jó dolog. Persze hős ő se lesz tőle.
Valahol egyébként osztom a lányok véleményét, ha nem is fogalmaznék ilyen erősen. Bár a fene tudja, nem neked mondták, az ember a barátai előtt pedig nem finomkodik, hanem úgy mondja a véleményét, ahogy van.
Abban szerintem igazuk van, hogy az ember fejlődésének fontos lépcsőfoka a szex. Akinél kimarad, azon sokszor érezni lehet a frusztrációt. Még akkor is, ha gyárt ideológiát, "majd a megfelelő különleges személlyel", "majd esküvő után", "hagyománytisztelő vagyok, ez a normális".. ilyenkor mindig eszembe jut, hogy tudtommal anno apuka vitte el a fiát kb. a 15. szülinapján egy örömlányhoz, vagy ahhoz a falubeli asszonyhoz, aki "beavatta" a fiúkat, 16-18 évesen meg már bőven házasodtak. Ma ez tíz évvel kitolódik, tíz év pedig akárhonnan nézzük, nagyon sok idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!