Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kissé antiszociális lánynak soha nem lesz párkapcsolata? Nem akarok tovább élni. N/24
Kedves Kérdező, én is próbálkoztam netes társkeresőkön és szintén nem sok sikerrel. Engem is frusztrál a mai világ, az hogy nincs senkim. Én igyekszem nyitott lenni és ismerkedni.
Ne butáskodj ezzel, hogy nem akarsz tovább élni :)
Inkább írj rám, szívesen beszélgetnék veled :)
Nem bántásból, de szerintem saját magad érdekében meg kellene egyszer kérdezned, hogy ŐSZINTÉN, VALÓJÁBAN mi az illető gondja veled. Mert ilyen szerintem nincs, hogy mindenkinek túl jó fej vagy. Biztos bonyolultabb a dolog ennél, csak nincs szívük vagy türelmük kifejteni.
Az egyáltalán nem számít, hogy voltál-e már úgy pasival, vagy sem. A hozzáállásodat nézik.
Az írásod alapján nyugodt ,normális nőnek tűnsz ..magadról is azt mondod nem vagy csúnya . Engem kíváncsivá tettél.
F/25
Ha gondolod, nekem írhatsz. Szívesen beszélgetek veled.
Ja és nem párkapcsolatot keresek :D
23F
Velem is hasonló a helyzet.
Rajtam segített, hogy olyan dolgokkal kezdtem foglalkozni, (akár csak hobbi szinten is), amikkel jó tudom magam érzeni.
Persze, sokszor én is kesergek, hogy egyedül vagyok, de ilyenkor megpróbálok mással foglalkozni, hogy eltereljem a gondolataimat.
Amúgy gyakorlatilag minden általad leírttal egyezünk, ugyanaz a dobbantós, meg dicsérő dumákat kaptam, meg a többi is egyezik.
(Bár én nem vagyok mutatós darab, de ez van. :) )
Ha szeretnél esetleg beszélgetni, mert úgy gondolod az segítene, akkor írj bátran. :)
26/F
Nagyon fontos, hogy ahogyan a 13-as válaszoló is írta, a Facebookkal könnyen porig rombolhatod a maradék önbizalmad is. A FB egy cukormázas kirakat, ahova az emberek kirakják azt a 2-3 percet a heti 168 órából, amiről úgy gondolják, hogy a "barátaik" irigykedni fognak majd. A maradék heti 167,9 órában ugyanolyan szürke életet élnek mind: a postán állnak sorba, a munkahelyükön unatkoznak, vagy devizahitelt törlesztenek, mint a többiek, vagy a szeretteikkel veszekednek, esetleg a szingliségük miatt keseregnek. A lényeg, hogy ezeket senki nem teszi ki a kirakatba! Ami a facebookon kering, az nem más, mint lájkvadáaz képmutatás, erre nem szabad alapozni. Ne legyen összzehasonlítási alap a lájk meg a poszt.
Tényleg sokkal jobb ötlet, ha eljarsz valami olyan sportra vagy hobbitevékenységre, ahol vannak az érdeklődési körödnek megfelelő férfiak, és van idő fokozatosan ismerkedni. De a Facebooknál még a Tinder is jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!