Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az olyan férfiakra, akik nem tudnak semmit felmutatni csak azt hogy rendesek és kedvesek, úgy tekintenek kb, mint azokra a férfiakra akik kopaszodnak, és oldalról a kopaszágra fésülik a hajukat?
Igen.
Egyébként a rendes és kedves alap dolgok, és ettől még nem fogunk minden jöttmentbe beleszeretni. Te beleszeretsz minden olyan nőbe, aki az utcán szembe jön, és rendes meg kedves? Akkor is, ha amúgy nagyon csúnya, vagy fogyatékos, vagy férfigyűlölő, vagy buta, vagy, vagy egy tojást nem tud feltörni, vagy 35 évesen még anyucinál lakik...stb?
Elég fura hasonlat, nem is értem a párhuzamot.
De igen, önmagában a kedvesség és a rendesség nem elég. Szükséges, de nem elégséges feltétel. Inkább mondanám úgy, hogy alap, hogy a párom kedves is rendes legyen, de ezt úgy általában elvárom azoktól az emberektől, akiket közel engedek magamhoz.
Az én barátom is rendes és kedves. Csak éppen nem ezek azok a dolgok, amikért belé szerettem és nem ezek azok a dolgok, amiket elsőnek észreveszek egy férfin. Ha valaki csak ezeket tudja felmutatni mint legfőbb értékei, az tényleg mire számít?
A barátom rendes, kedves, oké. De mellé még én tökösnek, magabiztosnak, jó dumásnak, kezdeményezőnek, bátornak mondanám, amik szerintem a vonzalmam felkeltése szempontjából sokkal fontosabbak.
És akkor a külső tulajdonságokról még szót sem ejtettünk.
23/L
7-es válaszoló.
Azt kellene megérteni a nőknek,hogy a férfiak között sem lehet mindenki "tökösnek, magabiztosnak, jó dumásnak, kezdeményezőnek, bátornak lenni". Főleg úgy nem,hogy aki nem születik helyesnek férfiak közül,azok alapból ki vannak nevetve,megalázva,visszautasítva a nők által...
Ha valóban ezt szeretnék a nők,hogy minél több ilyen férfi legyen,akkor pont rossz irányba haladnak.Akkor nem letörni kellene pont őket, hanem biztatni,segíteni nekik inkább...
De persze nőkről beszélünk,ők nem ismerik és nem tudják mi az hogy empátia,segítségnyújtás.
Viszont ha ők kerülnek bajba, egyből elvárnák hogy segítsen a férfi rajtuk,ugye?
Szép kettős mérce,mondhatom. ;)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!