Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a férfiak külseje?

Megnyúzhatsz élve egy nőt, aztán beszórhatod chili paprikával, de még akkor se fogja bevallani, hogy az elsődleges dolog, ami vonzalmat vált ki benne egy férfit illetően azok mind fizikai megjelenéshez kapcsolódnak, persze a ronda férfiaknak is van esélyük, ha fel tudnak mutatni egy kellően imponáló anyagi hátteret, akkor máris jön a nagy amour (lásd. Andy Vajna és Timi).
DEHÁT CSAK A BELSŐ SZÁMÍT HURR DURR TE NŐGYŰLÖLŐ
OSZT TE ILYEN OKOS VAGYOL HOGY TUDOD NEKEM MI KÖLL HÁ BUJJÁ MÁN ELFELE TE CSICSKA
ATTÓ MÉG HOGY NEKED NEM JÖN ÖSSZE EGY GÁRÉ MÉG NE ÁLTALÁNOSÍCS TE NYOMORÉK
Leírom helyettetek is a véleményeteket, hogy ne fájduljon meg a pici ujjacskátok gépelés közben.
Ez a téma olyan, mint a télapó. Senki nem megy ki az utcára és kiáltja el magát, hogy az egész csak egy kamu, de ettől függetlenül egy nyílt titok, hogy az a vén pedofil, gyerekrabszolgákat dolgoztató, adócsaló köcsög valójában nem létezik. Ugyan ez van a női viselkedéssel. Mindenkit tudja hogyan is alakul ki a nőkben a vonzalom, de ennek ellenére soha nem mainstream téma, hogy pl. a nők nagy része a férfiak 80 százalékát rondának látja, mert nem tudják megütni a szépségről alkotott standardjaikat, ahogy az sem, hogy a nők valójában rohadtul nem akarnak egyenlőséget, mert élvezik, hogy kiszolgálják őket, azonban amikor nekik kéne produkálni valamit, akkor előtörik belőlük az önérzetes feminista és habzó szájjal savazzák azt a csóró madarat, aki egy nüansznyi felelősséget és következetességet is el mer várni tőlük.
ma 17:54
igen a mai nők ilyenek ahogy irod

Minek teszel fel egy ilyen kérdést, ha nem vársz eltérő véleményeket?
Jaj kérlek fetrengjetek még az önsajnálatban.

Nő vagyok. És szerintem számít. Azt látom először, innentől miért akarnék megismerni valakit a hátha gyönyörű belső miatt, ha nem tudok hozzá vonzódni? Ha nincs, ami megfogjon elsőre, ami felkeltse az érdeklődésem?
A férfiak is a külsőt látják először, és onnan indul meg valami, vagy nem.
De ez nem azt jelenti, hogy kigyúrt állat legyen (ami nem is tetszik), vagy Brad Pitt hasonmás... Egyszerűen számomra legyen vonzó, mozgassa meg a fantáziám. (Volt nem egy olyan párom, aki mások szerint abszolút nem volt jó pasi. Nekem meg bejött.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!