Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a férfiak külseje?

Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%

Számomra eloszor az kell hogy a belsőjébe szeressek bele..aztán az megszépíti a külsejét.de ez sokaknal nem igy van...

20/L

2016. máj. 8. 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:
32%

Most arra a válaszra vársz, hogy kevésbé mint a nőké?

Van akinek igen, van akinek nem.

Ha ápolt és igényes egy kevésbé előnyös férfi, az sokat javít rajta.

De természetesen kössetek bele ebbe is...

2016. máj. 8. 13:25
 3/15 anonim ***** válasza:

Annyira, hogy vonzzon.

Gondolom, neked is számít annyira egy nő külseje, hogy vonzódj hozzá.

2016. máj. 8. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos úgy tapasztalom, hogy a kelleténél jobban számít a lányoknak a külső. Ezt onnan tudom, hogy a külsőm miatt soha nem is volt esélyem lányoknál.
2016. máj. 8. 13:53
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Saját (férfi) tapasztalat szerint ha már az egyéb dolgaiddal le tudtad venni a lábáról, akkor már nem annyira.

De ahhoz, hogy egyáltalán megkapd az esélyt, hogy ezzel megpróbálkozhass, ahhoz nagyon.

2016. máj. 8. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
Első körben annak kell rendben lennie számomra, hogy a belseje érdekeljen.
2016. máj. 8. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

Hát. Van olyan típusú férfi, akihez nehezen tudnám elképzelni, hogy vonzódjak, főként mert a babaarcú, kisfiús stílus engem testileg nem fog meg. (Jobban szeretem a baltával csapott arcú, akár kicsit zordabb megjelenésű férfiakat.)

Szerintem a vonzalom kialakulásában igenis számít, hogy a saját preferenciákon belül legyen, de az, hogy mennyire konkrétak ezek a preferenciák, már egyénfüggő.

Én sok férfiről el tudom képzelni, hogy vonzódjak hozzá, ha megfelelő személyiség társul mellé.

2016. máj. 8. 14:22
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

Kizárólag az számít elsőre, mint láthattad is az előző válaszokban.... szóval hiába vagy te a világ legjobb embere,ha nem jó genetikával születtél helyesnek, akkor kb. szóba sem állnak veled a nők...

És ez sajnos a valóság, átlagos kinézettel, ápolt igényes vagyok magamra, és most nemrég tapasztaltam meg életemben először,hogy egy nővel legalább odáig eljutottam,hogy beszélgetni tudjak vele,és szóba álljon velem....

Bizony,mindezt azért,mert nem születtem helyesnek...

Amibe ugye beleszólásom sem volt,hogy milyennek szülessek.Szóval ez a kegyetlen valóság sajnos...

24/F

2016. máj. 8. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

8:

Az is sokat mond a világról, hogy szerinted a nők a "világ legjobb emberéhez" vonzódnának. Belsőre sem vagy tisztában mi kell a nőknek?

2016. máj. 8. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
Csak az számít a nőknek.
2016. máj. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!