Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvárjátok, hogy egy nő a külseje mellett szellemileg is igényes legyen magára?
azt szeretném, hogy a partnerem legalább olyan szellemi-lelki adottságokkal rendelkezzen, mint én
és a testét is legalább olyan ápoltan tartsa, ahogyan én az enyémet
Őszintén szólva már azt se várom el, hogy értelmezni tudjon egy többszörösen összetett mondatot, mert amint elvárásokat merek támasztani (legyenek azok bármilyenek), azonnal a fejemhez vágják, hogy ki vagyok én, hogy csak úgy elvárásokat támasztok a nők felé?
Ha egy férfi a 21. században bármit is el mer várni egy nőtől, akkor egy elvont értelemben vett tüzes billoggal a homlokára sütik, hogy "SZEXISTA", szóval inkább elkerülöm az egészet azzal, hogy beérem a 3 tokás Godzillákkal is, akiknek egy kapucsengő kezelése is komoly kihívást jelent. Nem vagyok velük úgyse olyan sokáig, hogy komolyabban zavarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!