Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyan szűritek ki a könnyűvérű nőket?
29 evesen mar nem talasz szuz csajt, ha meg az, akko komoly gondok lehetnek vele.
nekem volt egy aki olyan volt, es sok problema a szexel :D
szerintem ilyen korban ne azzal foglakoz h mien volt a multja, henem azzal h lehet e jovod vele
Mit befolyásol egy kapcsolaton egy lány szexuális élete a kapcsolat ELŐTT? Én is lefeküdtem jó pár emberrel (azt csinálok a saját életemmel, amit akarok, ahogyan mindenki), a jelenlegi páromat azonban ez nem érdekli, nem zavarja, mert hűséges vagyok, szeretem és csak előnye van annak, hogy ennyi fiúval volt dolgom (tapasztalat szempontjából).
Aki pedig olyan gyerekes, hogy nem képes elfogadni hogy a párja valószínűleg mással is lefeküdt már, nem egy emberrel mondjuk, az inkább ne szexeljen és ne menjen bele egy párkapcsolatba... :D
Titusz, hol kellene engem érdekelnie annak, hogy mondjuk a lány 17-23 éves kora között sok pasival volt?
Kiélte magát és kész ennyi.
Ettől még simán lehet tökéletes feleség később. Ismered a mondást szerintem, hogy k.rvából lesz a legjobb feleség.
Attól, hogy te kisgyerek vagy és undorodsz az ilyentől még nem ez a normális.
Gondolom az nem számít, hogy te hány nőbe dugtad be a lomposodat. Az teljesen rendben van.
Csókolózni sem szoktál olyan lányokkal, akik nem szűzek? Mert hát tuti leszoptak már legalább 1 kukit és sanszosan még a szájukba is került ondó.
Nagyon durva, hogy minket gondolsz aberráltnak...
A kérdezőtől is megkérdezném, hogy miért lesz kevesebb egy ember attól, hogy egyedülállóként lefekszik valakivel? (Soha nem volt egyéjszakás kalandom, nem is lesz, de nem ítélem el kicsit sem.)
Tovább megyek: miért is érdekel egyáltalán a korábbi nemi élete / korábbi párkapcsolatai / a múltja téged egy lánynak?
Engem sem csaltak meg, pedig nem követem az elvedet.
Továbbá mi köze annak, hogy szingliként hány pasival fekszik le egy lány ahhoz, hogy párkapcsolatban hűséges-e?
Elárulom: semmi
"Gondolom ezt a mondást a nők találták ki a szegény férfiak elbolondítására...Ebben én egészen biztos vagyok"
Szegény, ártatlan, hűséges, más nőre rám sem néző férfiak. :D
Egyébként meg mi a fészkes fassznak kéne mondásokat kitalálni arra, hogy a "szegény" férfiakat elbolondítsuk. Meglátnak egy pár cicit, és kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!