Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam ilyen magányosnak? Miért vagyok egyedül?
Nincs kapcsolatom tavaly július óta. Akkor három évig nem voltam egyedül, akkor is borzasztó fájdalmas volt, de legalább tudtam ismerkedni, október körül meg is ismertem egy pasit, aki normális volt, tetszett, végül nem lett vele komolyabb.
Vannak barátaim, van családom, mégis azt érzem, hogy egyedül vagyok, rossz a közérzetem, és pontosan tudom, hogy mi miatt.
Hogyan találhatnék valakit, vagy legalább hogyan tehetném könnyebbé az egyedüllétet?
Gáz vagy sem, fent vagyok tinderen, de még olyanok sincsenek, akikkel huzamosabb ideig beszélgetnénk.
Nem tudom mit csinálok rosszul, szerintem normális vagyok, egyetemre járok, dolgozom, élek társasági életet, mégsem alakul úgy, hogy megismerjek valakit.
Mi a baj velem? 20/N
Nem Viki vagyok.
Utolsó: Szoktam találkozni pasikkal, de ebből kétszer lett valami.. Hosszú távú, normális kapcsolat egyikből sem. És van, akivel beszélgetek, és elvagyunk, de külsőre nem jön be. Igen, van hogy kifogásokat keresünk, de ha valaki nem tetszik, azon nem tudunk mi sem változtatni, de hidd el, vannak akikkel én is szívesen találkoznék még most elsőre, vagy már másodjára, de lehet, hogy ők meg pont fordítva velem vannak így, ezt el kell fogadni. Csak nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!