Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogyha interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogyha interneten alkalmi szexetm akkor rögtön randira hívnak a fiúk, ha pedig tartós párkapcsolatot, akkor pedig csak sok beszélgetés után?

Figyelt kérdés

Komolyan azt hiszik, hogy a netes írogatásokból jól meg lehet ismerni a másikat? Számomra meglepő, de amikor épp komoly kapcsolatot keresek, akkor sokan 1-2 hétig kb. folyamatosan beszélgetni szeretnének 1. randi előtt. Szerintem minden élőben dől el. Nincs nekem időm arra, hogy hosszasan chateljek, még mielőtt élőben találkoztam volna a fiúval.

Mások is ezt tapasztalták? Másnak van ideje akár hetekig chatelgetni egy randi előtt, amiből talán nem is lesz később semmi?

Hogy gyorsíthatnám valahogy fel azt a folyamatot, hogy már a komoly kapcsolatot keresők is max. 2-3 nap beszélgetés után elhívjanak randizni?

N 20+

2016. máj. 5. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha te már szeretnél élőben is találkozni, akkor senki sem gátol meg, hogy ezt felvesd a másiknak. Ennél hatékonyabb módszer nincs arra, hogy felgyorsítsd a dolgot.

Ami azt illeti, te vagy abban a pozícióban, amiből könnyebb ezt kapásból felvetni. Nagydarab férfiként nekem nem gáz találkozni egy ismeretlen nővel, de sok nő számára ehhez kell egy minimális bizalom, ami a netes beszélgetéssel / ismerkedéssel szerezhető meg.

Tehát ha én férfiként egyből felvetem, hogy találkozzunk élőben, akkor az a nő számára akár ijesztő is lehet - főleg, hogy van az a sztereotípia, hogy minden férfi csak dugni akar, és ha egy férfi nyomul, akkor meg főleg.

És mivel még nem ismerjük egymást az adott nővel, ezért nem tudhatom előre, hogy vajon nem ijedne meg attól, ha egyből személyes találkozóra hívom.

Szóval férfiként ez már alapból egy lápos terület, így sok férfi igyekszik biztonságra játszani, és picit elhúzza a dolgot, hogy még véletlenül se játsszon rá a nők fejében élő sztereotípiákra.

2016. máj. 7. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!