Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy beszélek egy lánnyal és csak én kérdezek tőle?
Mert általában a netes chatelést az emberek ritkán használják hosszabb beszélgetésre.
Miért nem skype-oltok? Ott csak beszélgetni kell és azonnal lehet válaszolni, plusz kérdezni is!
Nem érdekled.
A lányok szokásos csapdája: a neten nem beléd lesz szerelmes, hanem a maga által elképzelt képbe, ami 10%-ban a te írásaidra alapul, 90%-ben pedig a saját vágyaira.
Amikor találkoztok, összeomlik a gondosan felállított képe és helyette "csak" téged kap.
Hányszor kerültem ebbe a szituba fiatal srácként...
De ő a találkozásunknál utalt arra hogy még szeretne velem találkozni, ezért nem értem hogy facen miert ennyire rideg velem :/
Ha nem tetszenék neki akkor nem beszélne velem többet vagy elutasítana finoman, de ilyet még nem tett
Lehet túl sokat írogatsz. Azt nem mindenki szereti, többek közt én sem. Még akkor se ha épp gép/telefon előtt vagyok. lehet mást akarok csinálni és nem pötyögni. Márpedig van aki képes és azt hiszi, hogy ahányszor meglát majd órákig írogatunk. Más is kell csinálnom és mást is szeretnék csinálni. Ezért kell személyesen találkozni minél többször. Írogatni egy örökkévalóság.
Ne vidd túlzásba, nem olyan jó az. Lehet azért tűnik ridegnek, mert mást is csinálja, de nem akar bunkó lenni, hogy leráz, arra vár, hogy vedd már észre magad. Ez nem azt jelenti, hogy sose többet nem kíváncsi rád, csak ne vidd túlzásba.
Engem ez nagyon tud zavarni a másikban, ha úgy érzem az egész időmet ki akarja sajátítani írogatással. Egy idő után állandóan bosszantani kezd, hogy nem igaz, hogy azt hiszi, hogy semmi dolgom csak az, hogy itt üljek és órákig írogassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!