Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan küzdhetném le a félénks...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetném le a félénkségem?

Figyelt kérdés

Mindig is nehezen ment számomra az ismerkedés, főleg a lányokkal, nőkkel. Húszas éveim közepén járok (F), visszafogott, alapvetően természetű vagyok, ami társaságban főképp érezhető. Sokáig nem tudtam mit kezdeni ezzel, inkább nem mentem az emberek közelébe, csak kényszerből (strucc effektus), majd történt egy munkahelyváltás, ahol naponta több száz embert kellett megismernem (itt jegyzem meg, aki épeszű <akar maradni>, ne dolgozzon kereskedelemben). Férfiakkal, idősekkel mára már tökéletesen szót értek, jót beszélgetünk, olykor megdicsérnek, hogy csoda, hogy létezik még ilyen értékrendű fiatal, ellenben amint meglátok egy bármilyen (de tényleg) velem egyidős, vagy fiatalabb lányt, aki neadjisten' még szimpatikus is, inkább elkerülöm. Nem mondanám magam kimondottan taszítónak, nem vagyok büdös, biztos lenne témám, csak egyszerűen feladom, mielőtt elkezdeném. És így teljesíteni is lehetetlen, de ez már más téma.

Hogy érhetnék el áttörést? Mivel győzzem meg magam, hogy menni fog, megéri? Nem kapcsolatot keresek, félreértés ne essék. Csak számomra a nő egy logaritmusos egyenlet (irtó szar voltam matekból)...

2016. máj. 3. 23:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*csendes természetű
2016. máj. 3. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
2016. máj. 3. 23:18
 3/13 A kérdező kommentje:

Látod, ennyire értek hozzá. :D

(Pedig direkt kigugliztam, hogy jól írom-e...)

2016. máj. 3. 23:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Én dettó ebben a cipőben járok, csak én nő vagyok :) A válaszok engem is érdekelnének. Sajnos engem sok rossz ért, ezért nem megyek már inkább emberek közé, így még nehezebben tudok beszélgetni.
2016. máj. 3. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én is jobban szót értek a fiu haverokkal mint lányokkal, én se merek nagyon kezdeményezni, valahogy olyan furán reagálnak sokszor, vagy nemtudom és ettől félek tőlük.
2016. máj. 3. 23:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem is a "régi rossz", ami betette a kiskaput, de képtelenség, hogy az ember 20+ éven keresztül nem tud felejteni bizonyos sérelmeket.
2016. máj. 3. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Hogyan lehettél szar matematikailag ha nem is csináltál semmit 😂
2016. máj. 3. 23:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, pont azért. :D
2016. máj. 3. 23:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Megértelek, szintén szar voltam matekból, meg nőkből is. :D
2016. máj. 3. 23:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Még az is lehet, hogy valami kapcsolat van a kettő között...
2016. máj. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!