Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le?
Sajnos nagyon nincs önbizalmam, így eléggé félénk vagyok. Mindig elpirulok nők közelében, különösen,ha egy nekem tetsző lány áll velem szemben. Szinte érzem, hogy lángol a fejem, annyira elvörösödök. Nagyon szégyellem. Illetve bánt is. Emiatt sosem volt még barátnőm. Rossz ez nekem. Nem érzem magam férfinak. Tudom,hogy ilyen tények mellett soha sem lesz senkim.
Mit tegyek, hogy ez elmuljon? Hogyan küzdhetném le ezeket a rossz dolgokat? 28/f
Hát pedig a belső egyensúly jó dolog :)
Igaz, hogy spirituális kategória, amiért dolgozni kell...
(#1)
Jöhet mindenki ilyen olyan egyensúly dumákkal de a legnagyobb gond ilyenkor szerintem a fizikai kontaktus hiánya a nőkkel.
Nekem sem volt még barátnőm, mindössze egy csókot sikerült össze hoznom a nyáron és tudom, hogy mikor már csak kézen foghatok vagy átkarolhatok egy lány miden más az egész baj elillan.
De persze randit nem olyan könnyű összehozni... főleg úgy, hogy kicsit többet megengedhess magadnak...
A legnagyobb gond szerintem az ebben a korban ha még nem volt sex vagy szinte semmilyen fizikai kontaktus lányokkal amik már átlépnék a sima haverság/ismerős/kolléga küszöböt
ez például engem sok mindenben hátráltat feszülté és sokszor nagyon ingerültté tesz és szó szerint még munkában is még mindig a ranglétra aljén vagyok egyszerűen semmi nem tud motiválni eléggé.
Ami motiváltság is van bennem az csak józan észből eredő életösztön utánzás de semmi személyemből fakadó természetes élet energia nincs benne ... ezért csak olyan mint ha helyben futnák... sehova sem jutok.
Szerintem egyetlen dolog van ami kihúzhat ebből és az egy vagy egy tucat kiadós jó dugás egy olyan lánnyal aki szintén akarja velem. (Ez szerintem a többiekre is igaz akik ilyen korban még nem volt ilyen tapasztalatuk.) (Szerintem fizetni nem éri meg, mert az önbizalmon az semmit nem emel...szerintem csak rontja az ön értékelést ha valaki ilyesmire szorul ... ).
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!