Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők is egyre inkább laza kapcsolatot akarnak? Miért terjed ez a nők körében is?
Mindenképpen komoly kapcsolatokban gondolkodom. Ha lenne valaki, aki szimpatikus és szeretem, akkor egyértelmű, hogy komolyan gondolnám. Másra úgy rá se néznék!
21/L
Mert megtehetik
Lassan addig emancipálódnak, hogy a férfi fog szerelmes filmet nézni, a nő meg kocsmázni majd részegen hazajárni. Félreértés ne essék, szerintem a férfi is foghat fakanalat, és a nőnek nem egyetlen dolga a háztartás vezetése, DE a nők lassan jobban kivannak borulva ha főzniük kell, mint egy férfi (20-on éves képzett emberek körében).
Férfiként nem egy barátomtól hallom, 25 alatt is, hogy ha találna most egy rendes lányt, eszébe nem jutna kalandozni. Lányoktól nyilván kevésbé hallhatok ilyet, de nem is tapasztalom.
Soha nem értettem mire jó ez a néha összejárunk dugni című dolog.. Akarom mondani szexkapcsolat vagy minek nevezik mostanság.
Én nem tudok szexelni csak úgy lazán, érzelmek nélkül, csakis szerelemből. Ahol érzem, hogy ő is szeret engem, fontos vagyok neki, megbízhatok benne és komolyan tervez.
Ráadásul az esetek döntő többségében az egyik fél úgyis beleszeret a másikba, aztán meg fogja a fejét, hogy mi legyen és csak szenved, mint a kutya. Nem vagyok én hülye, hogy csináljam saját magamnak a bajt, a stresszt, az idegeskedest..
Szóval én soha nem voltam ilyenekben benne és nem is leszek!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!