Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg "foreveralone típusú" pasi és "örökszűz" pasi van. De miért nincsenek "foreveralone típusú" lányok és "örökszűz" csajok?

HATALMAS FÉRFITÖBBLET VAN
SE

Az van, hogy férfiként a férfi oldalra van nagyobb rálátásod, ezért a nők "szenvedései" nem hatnak meg.
Én nőként pedig látom a nőket ért kudarcokat. Szóval vannak olyan női ismerőseim, akik ilyen macskás hölgyek. Vénkisasszonyok. És sokáig én is azt hittem ez sors vár rám!
Az, hogy nincs annyi hiszti női részről annak okát csak sejtem. Magamból kiindulva: mikor ott tartottam, hogy zárkózott nem túl vonzó lányként még 1 fiúbarátom sem volt, nemhogy pasim(!), akkor én megnéztem hol rontottam el a dolgot és arra kellett rájönnöm, hogy sem a zárkózottságom, sem pedig az, nem segíti az ügyemet, hogy nem vagyok egy vonzó lány. És az, hogy én is szeretném, hogy szeressenek az nem jelenti azt, hogy nekem ez alanyi jogon jár is! Úgyhogy én egyedül abban bízhattam, hogy talán ha felnőtt leszek és lesz egy komoly munkahelyem, akkor a tudásommal és egyéb értékeimmel kitűnhetek és lesz férfi, aki így is értékel és megszeret. Szóval már tiniként arra rendezkedtem be, hogy nekem esélytelen a pártalálás, mert nem vagyok elég nyitott és kívánatos a férfiak számára. De bármily keserű is a pirula, sosem a férfiakat bántottam azért, mert nem tetszek nekik! Ilyen a vonzalom. Úgyhogy én nem sírtam, elfogadtam és reménykedem egy szebb jövőben. És álltam elébe akkor is ha az vár rám, hogy szűzen, egy vagon macskával kell megdöglenem.

"Az itteni válaszok és kérdések alapján"
Ez a kérdésed lényege, amiben ott a válasz is. Vannak "örökszűz" csajok, én többet is ismerek. Lehet, hogy volt életében egy-két alkalmi kapcsolata (de ez olyan kb., mintha egy örökszűz pasi elmenne kétszer prostihoz életében).
Csak ezek a nők nem panaszkodnak, hanem találtak maguknak valamilyen hivatást, hobbit, és annak élnek (jellemzően egyébként tanárnők).

Vannak foreveralon típusú lányok is, de jóval kevesebben. A dologról azért nehéz tényleg normálisan beszélni, mert sokan elfogultak. Vannak teljesen normális csajok, akikkel nyíltan ellehet beszélgetni ilyenekről, de a többség valamiért teljesen álszent módon áll a témához. Pl. amikor egy foreveralone lány azt mondja, hogy nem kell egy pasinak, az esetek erős többségében van pár érdeklődő. Ha egy foreveralone pasi mondja ugyanezt, akkor ott tényleg nincs senki.
Hogy a lányok többsége miért nem kezeli nyíltan a dolgot, arról fogalmam sincs. De vicces, amikor pár érdeklődő említésére annyit mondanak, hogy az illető nem szimpatikus vagy nem jön be nekik. Ettől az illető még udvarló marad és nem áll a "senkineksemkellek" szöveg.

"a női kérdések csupán üres hisztik, nem problémák."
Meg ahogy te azt gondolod.
Persze, megdugatni magadat nem nagy ügy, de egy kapcsolathoz az nagyon kevés, és normális pasit találni egyáltalán nem könnyű, aki társnak is alkalmas.

"HATALMAS FÉRFITÖBBLET VAN"
Ez szimplán hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!