Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteg "foreveralone típusú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg "foreveralone típusú" pasi és "örökszűz" pasi van. De miért nincsenek "foreveralone típusú" lányok és "örökszűz" csajok?

Figyelt kérdés
Ezek szerint mégiscsak sokkal egyszerűbb a nőknek a társkeresés. Az itteni válaszok és kérdések alapján, csak a férfiaknak vannak valódi társkeresési problémái, a női kérdések csupán üres hisztik, nem problémák.
2016. máj. 2. 22:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%

de vannak,én az/olyan vagyok,20 éves lányként(most ezt nem azért írtam,hogy itt rám írjanak...)

de én azért,mert eleve félek az emberektől és szorongok,és bátortalan vagyok és elcseszem az életemet,mert sosem hallgatok a szívemre,legyen bármiről is szó...mondhatni szenvedek magamtól xD

2016. máj. 2. 22:46
 2/30 anonim ***** válasza:
85%
Vannak, hidd el. Én kapásból 4-et is ismerek személyesen.
2016. máj. 2. 22:47
 3/30 anonim ***** válasza:
10%
még jó hogy könnyebb 1 nőnek a párkeresés! pl a ronda gizit van aki fúrja de a ronda pityu már nem fúr senkivel max örömlánnyal.. plusz hatalmas férfi többlet van
2016. máj. 2. 22:47
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

#1 nem vagy egyedül.

(Amúgy mindenkinek a saját problémája tűnik a legnagyobbnak.)

2016. máj. 2. 22:48
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
én az voltam 21 éves koromig aztán megtörtént amit csak úgy hívok, "csoda"
2016. máj. 2. 22:49
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Valahol igazad van, valahol nem. Az tény, hogy 20-onéves korban rengeteg a szűz férfi, míg nőből alig akad aki még az lenne. Ebben a korban kevés férfi él nem életet sok nővel. Mivel minden férfi ki van éhezve a szexre, ezért egy nőnek ha csak szexet akar nagyon egyszerű dolga van, mert kapásból talál legalább 10 jelentkezőt az ismertségi körében aki belemenne vele. Viszont a nők nagy része nem szexkapcsolatot keres, hanem rendes komolyat, amire már sokkal kevesebb a jelentkező, illetve magának a nőnek is kevés férfi felel meg erre. Szóval a társkeresés a nőknek is pont ugyanolyan nehéz mint a férfiaknak. Ha csak sima szexpartner keresésről lenne szó, akkor persze a nőknek sokkal könnyebb dolguk van.
2016. máj. 2. 22:50
 7/30 anonim ***** válasza:
74%
Egy hetero párkapcsolatban 2 ember van együtt, ergo ugyanannyi pasi van kapcsolatban mint nő. :)) Vagy többet rinyálnak a pasik, vagy tényleg ekkora férfitöbblet van.
2016. máj. 2. 22:52
 8/30 anonim ***** válasza:
64%
A nőknek nem társkeresési problémájuk van (a pasik csőstül jönnek maguktól), hanem a párválasztás okoz gondot: azok a pasik, akik külsőre baromira bejönnek, alkalmatlanok tartós monogám kapcsolatra, akik meg emberileg rendben vannak, azoknál meg hát "nincs meg a kémia."
2016. máj. 2. 22:53
 9/30 anonim ***** válasza:
52%

Napi tények:

1. Még a legrusnyább nőket is dugja valaki.

2. Még azt is dugják, akikről azt hiszed, "forever alone" típusúak.

3. Sok nő bevállalja a másodhegedűs szerető szerepet, így egy férfi egy időben több nőt rakosgathat egyszerre.

4. Sok nő már tizenévesen kínosnak tartja a szüzességet, így még érettségi előtt gyorsan átesnek a tűzkeresztségen, s nagy részük hamar rá is kap a szexre.

5. Ha elmennek bulizni, csak úgy tapadnak rájuk a jobbnál jobb férfiak, elég csak valamelyikükre rábökniük.

6. Sok férfinak vonzó, ha egy nő "forever alone" típus, ergo ellentétben a nőkkel nem csinálnak belőle problémát, ha egy nő introvertáltabb. Egy férfi esetén ez igen nagy hátrány.

7. Et cetera, et cetera, et cetera.

Értem, Mackey bácsi, értem?

2016. máj. 2. 22:53
 10/30 anonim ***** válasza:
48%
7# vagy a nök a jópasik körül gyűlnek, mert a nők inkább osztozkodnak egy jó fickón, mint hogy egy átlagossal álljanak össze, normális párkapcsolatban.
2016. máj. 2. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!