Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg "foreveralone típusú" pasi és "örökszűz" pasi van. De miért nincsenek "foreveralone típusú" lányok és "örökszűz" csajok?

de vannak,én az/olyan vagyok,20 éves lányként(most ezt nem azért írtam,hogy itt rám írjanak...)
de én azért,mert eleve félek az emberektől és szorongok,és bátortalan vagyok és elcseszem az életemet,mert sosem hallgatok a szívemre,legyen bármiről is szó...mondhatni szenvedek magamtól xD

#1 nem vagy egyedül.
(Amúgy mindenkinek a saját problémája tűnik a legnagyobbnak.)

Napi tények:
1. Még a legrusnyább nőket is dugja valaki.
2. Még azt is dugják, akikről azt hiszed, "forever alone" típusúak.
3. Sok nő bevállalja a másodhegedűs szerető szerepet, így egy férfi egy időben több nőt rakosgathat egyszerre.
4. Sok nő már tizenévesen kínosnak tartja a szüzességet, így még érettségi előtt gyorsan átesnek a tűzkeresztségen, s nagy részük hamar rá is kap a szexre.
5. Ha elmennek bulizni, csak úgy tapadnak rájuk a jobbnál jobb férfiak, elég csak valamelyikükre rábökniük.
6. Sok férfinak vonzó, ha egy nő "forever alone" típus, ergo ellentétben a nőkkel nem csinálnak belőle problémát, ha egy nő introvertáltabb. Egy férfi esetén ez igen nagy hátrány.
7. Et cetera, et cetera, et cetera.
Értem, Mackey bácsi, értem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!