Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan menstruálok. Így nem randizhatok?
Egészségügyi problémáim vannak, kb. 4 hónapja menstruálok, eddig nem tudtak vele mit kezdeni de rendszeresen járok orvoshoz és reménykedek hogy rövid időn belül vége... volt egy nagyon szépen induló kapcsolatom, de véget ért mikor már 3 hónapja nem tudtunk szexelni emiatt csak vagy 2x. (friss kapcsolat volt, szerintem érthető. sajnos így vérezve nem tudok szexelni, szaga van, minden, de tényleg minden véres lesz.. szóval ez nem megoldás). Most is voltak páran akik randira hívtak, de el se merek menni, mert íyg úgyis alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra. Legalábbis így fair szerintem, mert ezzel meg nem akarom kezdeni első randin, ha meg később mondom el az a másikkal kitolás... szerintetek is így döntöttem helyesen? erősítsetek meg, mert néha nehéz tartani magam..
20/L
Ha nem kamu:
Aki nem érti meg, h bizonyos ideig (ami véges) nem lehet, azt ne sajnáld. Am ne ezzel kezdj az első randin, úgy első csók után valamivel, h bocsi, de egy ideig egészségügyi okokból nem fog menni.
Mondjuk ez egy optimális szűrése a lyukvadászoknak. :D
20/F
19!
Egy normális orvos nem fog azonnal küretre küldeni, ha nem muszáj!
Én is véreztem már 3 hónapig, voltam orvosnál is, és nem csináltak semmit azon kívül, hogy kaptam gyógyszert. De a végén magától elmúlt! Mire szedhettem volna bogyót, az ilyen olyan vérvételek után...elmúlt. És szó sem volt semmiféle kaparásról, mivel nem patakokban folyik ilyen esetekben feltétlenül a vér......szóval se elvérezni nem fog, se belehalni. El fog múlni!
Normális orvos nem tart normálisnak egy hónapok óta tartó menstruációt.
Egyébként:
"A nőknél a vashiány elsődleges oka a túl erős menstruációs vérzés, mivel ekkor a kelleténél több vért -így vasat- veszítenek. Éppen ezért, ha önnél is fennáll ez a probléma, úgy érdemes megnézetnie a vas anyagcserére vonatkozó laboratóriumi paramétereit, továbbá célszerű vérzékenység irányába is vizsgálódni, hiszen sok esetben ez okozza a kellemetlen panaszt."
forrás: [link]
Kedves 19-es, rendben, ha tudok egy JÓ nőgyógyászt ami nem fizetős, örömmel várom a tippeket!
Küretet pedig valóban végső esetben szoktak csinálni, mivel nekem csak enyhe vérzésem van, ezért sajnos vagy sem, az én esetemben eddigi (igaz, rendkívül "remek") orvosok nem látták indokoltnak. Számítottam rá, hogy sokan azt fogják mondani, kamu, ez nem érdekel, de azt jó lenne figyelembe venni, hogy sajnos manapság vannak az orvosok akik gyógyítanak, és vannak a nőgyógyászok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!