Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Állandóan menstruálok. Így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan menstruálok. Így nem randizhatok?

Figyelt kérdés

Egészségügyi problémáim vannak, kb. 4 hónapja menstruálok, eddig nem tudtak vele mit kezdeni de rendszeresen járok orvoshoz és reménykedek hogy rövid időn belül vége... volt egy nagyon szépen induló kapcsolatom, de véget ért mikor már 3 hónapja nem tudtunk szexelni emiatt csak vagy 2x. (friss kapcsolat volt, szerintem érthető. sajnos így vérezve nem tudok szexelni, szaga van, minden, de tényleg minden véres lesz.. szóval ez nem megoldás). Most is voltak páran akik randira hívtak, de el se merek menni, mert íyg úgyis alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra. Legalábbis így fair szerintem, mert ezzel meg nem akarom kezdeni első randin, ha meg később mondom el az a másikkal kitolás... szerintetek is így döntöttem helyesen? erősítsetek meg, mert néha nehéz tartani magam..

20/L

2016. máj. 2. 20:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Gondolom az ismerősöd aki kórházba került sokkal erősebben vérzett mint én. Én nem vérzek nagyon erősen, csak folyamatos a dolog. (előtte hagytam abba a fogamzásgátlót 3 év után, elvileg ez lehet e gond.) Eleinte kaptam progeszteront, amitől elmúlt pár napra, de utána azt mondták a dokik, hogy ha mindig szedem sose jön igazából helyre, szóval adjunk neki időt amíg 'kitombolja magát'. És mint írtam, mindig kapok infúziót a vashiány miatt. Az egészségügyi része ennyi :)

És szerintetek ha ismerkedek akkor már a legelső randin beszéljek erről? Nem arról van szó hogy nagy pasizásba kezdenék, csak fáj elzárni magam ettől teljesen így is elég bajom van, ennyi plussz jót tenne a lelkemnek, csak nem akarok gondot okozni másnak.

2016. máj. 2. 20:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a gond, hanem ha nem vagy őszinte, be vagy feszülve a randik alatt és meg sem indoklod, majd hirtelen kirakod az embert.

Nem az első randin, hanem a 2-3-4-en, de fel kéne hoznod bátran. Meglepődnél, hogy mi srácok milyen megértőek vagyunk, főleg, ha egy elesett lány kér tőlünk...bármit.

2016. máj. 2. 20:54
 13/27 opened paradise ***** válasza:
47%
Szedsz fogamzásgátlót?
2016. máj. 2. 20:56
 14/27 opened paradise ***** válasza:

Na pont ezt akartam kérdezni:D

Lehet újra kéne szedni.

2016. máj. 2. 20:58
 15/27 A kérdező kommentje:

Soha többet nem szedek az biztos.. :D Ezek után..jól összekavart mindent. Rutascorbint meg Premenst szedek..

Eddigi válaszokat köszönöm ment a zöld mindenkinek.

2016. máj. 2. 20:58
 16/27 opened paradise ***** válasza:

Miért hagytad abba?

És ha elállítaná?

2016. máj. 2. 21:08
 17/27 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló előtt rendben volt a ciklusod, vagy akkor sem? Nekem az rendbetette, de előtte nekem kaotikus volt. Aztán nem tudom, nem vagyok orvos, olyan is lehet, akinek ez borítja fel.
2016. máj. 2. 21:17
 18/27 A kérdező kommentje:
Azért hagytam abba, mert már akkor is voltak gondajaim, csak nem ennyi
2016. máj. 2. 21:43
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Az orvos nem mond ilyet, hogy nyugodtan vérezzél hetekig, hónapokig. Elküld egy eü küretre, és csináltat utána szövettant. Szóval húzzál el egy orvoshoz vagy ne itt kamuzz ilyeneket. Nem csak 15 évesek járnak ide, akik minden elhisznek.
2016. máj. 2. 21:45
 20/27 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megnézetném magam egy másik orvossal is. Nekem egyszer volt olyan, hogy majdnem egy hónapig véreztem, elmentem vele nőgyógyászhoz, azonnal adott egy gyógyszert, ami szépen elállította. Akkor kb. annyi idős lehettem, mint te, nem állt be magától, én 21 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni, előtte alaposan kivizsgáltak.
2016. máj. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!