Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek úszni, ha menstruálok?
tampon?
amúgy undorító ha valakiben ennyi empátia nincs. mocskos egy tapló lehet a tanár.
én ugyan férfi vagyok, de a helyedben csakazértsem úsznék... ilyen emebert...áááh...
Anyucival az igazgató úrhoz sürgősen, az se baj ha falkában mennek a szülők..
Kapjon ő fertőzést, ja és főleg beírást, az se baj ha felmondást...
íratsz anyáddal vagy apáddal igazolást...ez az egyik...a másik az, hogy ez f*aszság, mert nyilván nem vérezheted össze a vizet, úgyhogy nagyon értelmes tanárod van...amúgymeg létezik tampon is, azzal úszni is lehet
de..egyelőre ezen kár gondolkoznod..szivi 3 hét van még a nyárból..ne pattogjál már a sulin
1. ezt a tesi tanárok azért mondják, mert sok lány szeret ezzel visszaélni. Ennek elejét szokták venni. Szóval csak az órák előtti keménykedés.
2. A tampon megoldás lehet a gondodra. Én is sokat jártam anno úszni, és nekem tökéletesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!