Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan menstruálok. Így nem randizhatok?
Egészségügyi problémáim vannak, kb. 4 hónapja menstruálok, eddig nem tudtak vele mit kezdeni de rendszeresen járok orvoshoz és reménykedek hogy rövid időn belül vége... volt egy nagyon szépen induló kapcsolatom, de véget ért mikor már 3 hónapja nem tudtunk szexelni emiatt csak vagy 2x. (friss kapcsolat volt, szerintem érthető. sajnos így vérezve nem tudok szexelni, szaga van, minden, de tényleg minden véres lesz.. szóval ez nem megoldás). Most is voltak páran akik randira hívtak, de el se merek menni, mert íyg úgyis alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra. Legalábbis így fair szerintem, mert ezzel meg nem akarom kezdeni első randin, ha meg később mondom el az a másikkal kitolás... szerintetek is így döntöttem helyesen? erősítsetek meg, mert néha nehéz tartani magam..
20/L
Oké, ha velem lennél összejövőben, azt várnám el tőled, hogy őszintén beszélj a bajodról és kérd a türelmemet.
Nem mellesleg addig is lehet ismerkedni és a kényszerszünet a nagy hullámvasúton még nem jelenti a kis körvasút leállását is... nemdebár?
Hát...korrekt vagy, az szent. Ettől függetlenül, ha a szexen kivül másban nem akadályoz a dolog, eljárhatnál randizni.
Annyi vért hogy tudsz pótolni? Nem vagy vérszegény?
26/F
Azért az elég durva, hogy az előző barátod nem tudta ezt megérteni, és azért szakítottatok, mert 3 hónapig nem volt szex. Persze ez nehéz dolog, de ugyanolyan, mintha bármilyen más egészségügyi problémád lenne, vagy neadjisten olyan balesetet szenvedtél volna, ami miatt hónapokig nem vagy képes szexelni... ha valaki ezt ilyen rövid idő alatt megunja, ahelyett, hogy támogatna téged a nehéz időkben, az nem igazi társ, és semmi szükséged rá!
Amúgy meg miért nem lehet pl. zuhany alatt, vagy máshogy megoldani a szexet? Rengeteg férfi szexelne vérző nővel is, egyáltalán nem zavarja őket a vér látványa, szaga sem. Beraktok alád egy törölközőt, és minden meg van oldva, vagy tényleg, ott van a zuhany, ahol még csak nem is lesz semmi, senki véres.
Ez nekem csak annyiból sántít, hogy volt egy ismerősöm, aki egy hónapon át vérzett, szintén egészségügyi problémák miatt, de már a 3. héten kórházba került, olyan súlyos volt a dolog. Így el sem akarom képzelni, hogy amit írsz, az igaz, legalábbis ebben a formában...
Viszont ha tényleg így van, akkor szükséged lenne egy támaszra, szerintem. Ha nem is pasira, de a legjobb barátnődre minimum. Nem hiszem, hogy ilyesmin kéne gondolkoznod, vagy hogy komolyan van erre ingerenciád ilyen körülmények közt... Magaddal foglalkozz és azzal, hogy meggyógyulj, ne a pasizással.
Kérdező, már fentebb elmondtam, hogy én pl nem dobnálak ki emiatt.
Erősen a gyanúm, hogy még sokan tennének így, de tudod mit, miért nem keresünk egy oldalt, ahol névtelenül fel lehet tenni ilyen kényes és explicit kérdéseket a férfiaknak?
Fogadni mernék, hogy 90% nem dobna ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!