Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi álszent srác?
Komolyan mondom, már félek ismerkedni. Többször futottam már bele olyanba srácokba, akik tök rendesek voltak az elején, aranyosak, aztán amikor visszautasítottam őket, olyan szinten előjött mindegyikből a valódi énjük, hogy csak lestem... Agresszívak lettek, fenyegetőztek, érzelmi zsarolással próbálkoztak, volt, amelyik, öngyilkos akart lenni... Mondom Oh My God.
Srácok, komolyan ennyire fontos nektek egy párkapcsolat, hogy nélküle pszichihátriai esetekké váltok? (Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára.) Számomra ez komolyan ijesztő.
Ja és nem azért utasítottam el őket, mert nem jó pasik, volt, amelyik még tetszett is volna, de hát így nem...
>a valódi énjük
Az nem a valódi énjük, ez csak egy védekező mechanizmus, amivel a sérülékeny egójukon esett sebeket nyalogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!