Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi álszent srác?
Komolyan mondom, már félek ismerkedni. Többször futottam már bele olyanba srácokba, akik tök rendesek voltak az elején, aranyosak, aztán amikor visszautasítottam őket, olyan szinten előjött mindegyikből a valódi énjük, hogy csak lestem... Agresszívak lettek, fenyegetőztek, érzelmi zsarolással próbálkoztak, volt, amelyik, öngyilkos akart lenni... Mondom Oh My God.
Srácok, komolyan ennyire fontos nektek egy párkapcsolat, hogy nélküle pszichihátriai esetekké váltok? (Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára.) Számomra ez komolyan ijesztő.
Ja és nem azért utasítottam el őket, mert nem jó pasik, volt, amelyik még tetszett is volna, de hát így nem...
Nem álszentség, csak elrejti az igazi énét. Egyre több ilyen debilnek még ez sem sikerül.
Mi az oka? - Én oda tekerném vissza a sztorit, hogy az iskoláknak évtizedek óta nincs rá pénze, hogy pszichológusokat alkalmazzanak rendszeresen.
Én olyanokkal szóba sem állnék a valóságban mint itt egyes személyek, akik hajmeresztő dolgokat írnak már az elfojtott gyűlöletük miatt.
Beteg a lelkük, közben azt hiszik minden rendben van velük.
(Értelemszerűen ahogy a kérdező is mondja, akinek nem inge...)
...ha már álszentség, pontosan miért is utasítottad vssza őket, ha egyszer "tök rendesek voltak az elején, aranyosak"?
Tudod, engem is feldühítene, ha jófej vagyok, a lény is annak tűnik, majd gondol egyet, elfordul a drága és szó nélkül elfogadott piával, hogy na ennyi dumcsi bizti elégcsi leszcsi lesz a pia áráért...ja, és "különben is örülhetnél, hogy szóba álltam veled ".
Sok oka volt. Volt egy srác, akit azért, mert esküszöm, semmi másról nem tudott beszélni, csak arról, hogy ő milyen szerencsétlen, és senkinek sem kell... Pedig nem volt csúnya meg semmi, nem is értettem az egészet. De ilyen emberekre nem vágyom.
Volt, akit azért, mert egy idő után kiderült róla, hogy nagyon egoista, és nem bírja elviselni, ha neki valaki ellent mond.
Volt akit azért, mert túl bulizós volt, mindig részeg volt, és nekem ez nem jön be.
Volt, aki elég negatívan látta a dolgokat, és nem szimpatikusak a pesszimista emberek.
Stb,stb...
Sajnos nem egyszerű ez, hogy olyat találj, aki illik is hozzád. Másrészt az ismerkedés nem jelent szerződést. Szerinted engem még soha nem hagytak faképnél egy szó nélkül? Nem is egyszer... Még se borultam ki soha. Majd jön más.
Heh, kemény vagy...
"és nem szimpatikusak a pesszimista emberek. "
ÉS most olvasd el a kérdésedet.
Kérlek szépen Te vagy maga a pesszimizmus és pontosan olyan srácok valók hozzád, akiket szépen lajstromba véve nézel le.
Igen, elhiszem, hogy neked lesz másik. Ha puncim lenne, nekem is folyton lenne másik.
Meglátod majd 40 felett, hogy ha paraszt veled a másik nem, mikor te őszintén közeledsz, hogy az milyen tehetetlen érzés és miféle dühöt vált ki.
Tőlem ne félj, régóta van barátnőm és ilyenkor tudom igazán a keblemre ölelni, mert nélküle én is csak az ilyen önelégült libák között kéne, hogy halásszak hétvégéről hétvégére és ebben tényleg bele lehet fásulni nagyon hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!