Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire tutyimutyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire tutyimutyi a legtöbb srác?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan esetet láttam már, és velem is előfordult, hogy a srácnak tetszett egy lány, de nem merte elmondani neki, vagy elhívni őt randizni, ehelyett csak barátkozott vele, aztán még hónapok/évek múlva is össze akart vele jönni, és akkor már elmondta a lánynak, utána meg csodálkozott, hogy a lány azonnal kikosarazta...

Ez nem így működik, srácok. Persze, nyilván vannak ebben is kivételek, de a legtöbb esetben a friendzone az friendzone. Ha én látom valakin, hogy barátként közeledik hozzám, akkor én is úgy fogok hozzáállni, és ilyenkor eszembe sem jut, hogy esetleg többet akar tőlem, hiszen nem mutatja jelét. Ráadásul ha valakivel már nagyon régóta csak barátok vagyunk, nem tudok már rá pasiként tekinteni, mert nagyon furcsa lenne, ha összejönnénk.

Honnan veszik mégis ennyien ezt a taktikát?

2016. ápr. 28. 20:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Mert félnek a visszautasítástól :) 4-5 után megszokja az ember és onnantól megy a dolog :D
2016. ápr. 28. 20:13
 2/24 anonim ***** válasza:
22%
Mert töketlenek:))) Aztán sírnak.
2016. ápr. 28. 20:14
 3/24 anonim ***** válasza:
43%

Szóval ha van egy 190 cm, kigyúrt, nagyon szekszi férfiállat, de már 3 éve barátok vagytok, akkor idézem, "nem tudok már rá pasiként tekinteni"?

Ezt te sem hitted el. :D

2016. ápr. 28. 20:16
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Én csak egy dolgot kérdeznék. Eljössz randizni? :)
2016. ápr. 28. 20:24
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Chh én mindig megmondtam, és le is lettem pattintva. Pedig nem barátként közelítettem.
2016. ápr. 28. 20:24
 6/24 anonim ***** válasza:
43%
A nők maguk se tudják mit akarnak. Az egyik pillanatban a domináns, erőszakos, mindent elsöprő férfi kell nekik, 3,65 másodperc múlva pedig meg már az érzelmes, lelkizős, kiskutya szemű srác kell nekik, illetve ezen két archetípus keveréke. A legtöbb férfi képtelen egyik szerepből a másikba átugrani pillanatról pillanatra, így amikor azt hiszi, hogy "na, most pont tudom mit akar és úgy is fogok viselkedni", akkor egy pillanat múlva máris visszakozik, mert látja, hogy a nő már valami teljesen mást akar. Olyan ez, mint amikor egész este történelmet tanultál és nagy mellénnyel mész be a terembe vizsgázni, csakhogy észreveszed, hogy már nem a történelem az elvárás, hanem a biológia, de sebaj, mert abból se vagy hülye, 3 perc Wikipédiázás után máris felkészültnek érzed magad, de PUFF, kiderül, hogy már a földrajz az aktuális és a folyamat kezdődik előröl, szóval inkább angolosan távozol és beteget jelentesz aznapra. Ugyan ez van a nőkkel. A szerencsétlen madár oda akar menni egyhez, azt hiszi tudja mit kell bedobnia, de nagyon hamar rájön, hogy a nő nem azt akarja, szóval inkább hagyja a pcsába az egészet és inkább oda se megy.
2016. ápr. 28. 20:25
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Szóval akkor az a nyerő, aki egyből rád mozdul?

Értem, viszont te is tudod, hogy az ilyet minden nő élből koptatja le, hacsak nem egy igazi colos, izmos, daliás valaki.

Szóval mivel ilyen nem fog leszólítani, a többi meg nem kell, azt tanácsolod a hétköznapi halandóknak, hogy tonnaszám szólítsák le a magadfajtákat, hátha 1 beakad végül. Kérlek javíts ki, ha tévednék.

2016. ápr. 28. 20:32
 8/24 anonim ***** válasza:
Most lehet hogy az eddig fényes %om le fog esni de ez nem így megy . Valakibe vagy szerelmes vagy / bejön neked vagy nem . Ezt nagyon kevés dolog tudja befolyásolni . Lehet valaki egyszerűen nem az eseted nincs meg a szikra és az elejétől fogva közeled feléd te pedig (teljesen jogosan mert nem vagy belé szerelmes) visszautasítod . Ugyanakkor olyan is előfordul ahogy éppen fentebb írták hogy valaki nagyon bejön helyes kedves okos stb. csak éppen kicsit batortalan és előbb barátkozni szeretne félve a kudarctól , ha szeretnéd hogy a barátod legyen nem fogsz rá ugy tekinteni mint a bátyádra hanem esetleg te kezdeményezel . Nem kellenek semmilyen kifogasok ha nincs meg a vonzalom ki kell mondani nem a friendzonra fogni. Apropó friendzone . Ez kicsit olyan mint a les a futballban . Ha egyaltalan nem vagy jóban lesen állsz , ha túl mélyen vagy a védővonal előtt akkor olyan vagy mint 1 rokon (esélytelen saját térfélről gólt lőni szinte ) . Meg kell találni azt az egészséges távolsagot ami fociban éppen az a fél méter amin még le tudod a védőd futni ez a szerelmi jatékban annyit tesz hogy tartsad fenn a flörtöt az ugratást , ne legyél olyan mint egy homo barát . Ugyanakkor a fociban is van h mindent jól csinalsz nem vagy lesen remekül kilépve védőket lefutva kapura lőssz és még se lesz gól . Ekkor a kapus véd azaz egyszerűen nem vagy a lány/fiú esete nem a te hibad . Ha pl. Szögletre ment akkor még barátok lehettek és indulhat a hödítás előlről . A lenye h ne legyél túl mélyen a friendzonban de azért legy vele jóban előtte . Ritka eset h egy bunkó vagy vele de összejön ilyen is van néha elengedik a lesgólt . Köszi ha véhigolvastad hoszzú lett :D
2016. ápr. 28. 20:36
 9/24 anonim ***** válasza:
61%

Mit gondolsz, miért?

Figyeld csak

Ha próbálkozik rögtön: fúj vadidegen, mit akar ez, elvből se stb.

Ha rövid idő után: nyomul, fúj, mit akar ez

Ha soká: Akkor amit fentebb írsz.

Szóval tök mindegy, nem ez dönt, hanem a jóképűség, sárm, pénzügyi helyzet stb. és nem az idő.

2016. ápr. 28. 20:37
 10/24 anonim ***** válasza:
72%
és jelet is adsz? Vagy egész úton a metrón okostelózol? A pasik nem mennek ám oda ahhoz, aki semmit nem mozdul!
2016. ápr. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!