Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire tutyimutyi a legtöbb srác?
Nem egy olyan esetet láttam már, és velem is előfordult, hogy a srácnak tetszett egy lány, de nem merte elmondani neki, vagy elhívni őt randizni, ehelyett csak barátkozott vele, aztán még hónapok/évek múlva is össze akart vele jönni, és akkor már elmondta a lánynak, utána meg csodálkozott, hogy a lány azonnal kikosarazta...
Ez nem így működik, srácok. Persze, nyilván vannak ebben is kivételek, de a legtöbb esetben a friendzone az friendzone. Ha én látom valakin, hogy barátként közeledik hozzám, akkor én is úgy fogok hozzáállni, és ilyenkor eszembe sem jut, hogy esetleg többet akar tőlem, hiszen nem mutatja jelét. Ráadásul ha valakivel már nagyon régóta csak barátok vagyunk, nem tudok már rá pasiként tekinteni, mert nagyon furcsa lenne, ha összejönnénk.
Honnan veszik mégis ennyien ezt a taktikát?
Szóval ha van egy 190 cm, kigyúrt, nagyon szekszi férfiállat, de már 3 éve barátok vagytok, akkor idézem, "nem tudok már rá pasiként tekinteni"?
Ezt te sem hitted el. :D
Szóval akkor az a nyerő, aki egyből rád mozdul?
Értem, viszont te is tudod, hogy az ilyet minden nő élből koptatja le, hacsak nem egy igazi colos, izmos, daliás valaki.
Szóval mivel ilyen nem fog leszólítani, a többi meg nem kell, azt tanácsolod a hétköznapi halandóknak, hogy tonnaszám szólítsák le a magadfajtákat, hátha 1 beakad végül. Kérlek javíts ki, ha tévednék.
Mit gondolsz, miért?
Figyeld csak
Ha próbálkozik rögtön: fúj vadidegen, mit akar ez, elvből se stb.
Ha rövid idő után: nyomul, fúj, mit akar ez
Ha soká: Akkor amit fentebb írsz.
Szóval tök mindegy, nem ez dönt, hanem a jóképűség, sárm, pénzügyi helyzet stb. és nem az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!