Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire tutyimutyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire tutyimutyi a legtöbb srác?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan esetet láttam már, és velem is előfordult, hogy a srácnak tetszett egy lány, de nem merte elmondani neki, vagy elhívni őt randizni, ehelyett csak barátkozott vele, aztán még hónapok/évek múlva is össze akart vele jönni, és akkor már elmondta a lánynak, utána meg csodálkozott, hogy a lány azonnal kikosarazta...

Ez nem így működik, srácok. Persze, nyilván vannak ebben is kivételek, de a legtöbb esetben a friendzone az friendzone. Ha én látom valakin, hogy barátként közeledik hozzám, akkor én is úgy fogok hozzáállni, és ilyenkor eszembe sem jut, hogy esetleg többet akar tőlem, hiszen nem mutatja jelét. Ráadásul ha valakivel már nagyon régóta csak barátok vagyunk, nem tudok már rá pasiként tekinteni, mert nagyon furcsa lenne, ha összejönnénk.

Honnan veszik mégis ennyien ezt a taktikát?

2016. ápr. 28. 20:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Mire érted, hogy barátként közeledik hozzád? Hogy kellene közeledjen, hogy ne legyen olyan, mintha barátkozna?

Mit csinálnál, ha olyan férfi közeledne hozzád nem barátként, aki egyáltalán nem tetszik neked? Sok nő megszégyenítené őt. Na, ezért nem mernek kezdeményezni sokan.

2016. ápr. 28. 20:56
 12/24 A kérdező kommentje:

7+11: A rám mozdul nem azt jelenti, hogy rögtön szexelni akar és célozgat, mert az taszító, és a nők többségének is az. Hanem mondjuk elhív randizni, mert hogy szeretne jobban megismerni. Ennyi.

Ez nem garantálja azt, hogy tetszik is a pasi, és el is megyek vele, de nem jobb már a legelején megtudni, hogy ez nem fog menni? Utána meg sírnak, és össze vannak törve, ami nem is csoda, miután hónapokig csak reménykedtek... Magukat szívatják csak ezzel. Én volt már, hogy elmondtam egy srácnak, hogy tetszik, volt, amikor összejöttünk utána, volt, amikor nem, de legalább tiszta volt a dolog.

2016. ápr. 28. 21:03
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

"Ráadásul ha valakivel már nagyon régóta csak barátok vagyunk, nem tudok már rá pasiként tekinteni, mert nagyon furcsa lenne, ha összejönnénk."

WTF? :)))

Mitől lenne furcsa?

2016. ápr. 28. 21:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Attól, hogy én nem tudom egyik napról a másikra totál máshogy kezelni az embereket.
2016. ápr. 28. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

"Ha én látom valakin, hogy barátként közeledik hozzám, akkor én is úgy fogok hozzáállni, és ilyenkor eszembe sem jut, hogy esetleg többet akar tőlem, hiszen nem mutatja jelét."

Hát bazzeg! Ti mutatjátok jelét bárminek is? NEM! SOHA! Akkor meg nehogy már ez is a férfiak hibája legyen...

2016. ápr. 28. 21:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Én látom a lányokon, ha tetszik nekik valaki, az ilyesmit nem lehet jól leplezni.
2016. ápr. 28. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
Ássam el magam, ha pl. két év után hívok el egy lányt "randizni", mert ennyi idő után ismertem meg annyira hogy érezzem hogy kell nekem?
2016. ápr. 28. 21:51
 18/24 A kérdező kommentje:
De csak akkor hívd el, ha látod rajta, hogy bejössz neki. Ha csak barátként kezel, akkor felesleges.
2016. ápr. 28. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor felesleges, ha éppen pont te lennél az a lány. De menjünk tovább, mert szeretem a kihívásokat, én akkor is elhívnám.
2016. ápr. 28. 22:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy valami romkocsmázás közepette összefutok egy addig számomra teljesen ismeretlen lánnyal. Beszélgetek vele valami alap témáról amit a két perces ismeretségünk megenged. Mondjuk azt, hogy kedves is velem és válaszolgat stb. Honnan a francból kellene leszűrnöm mondjuk 5 perc után, hogy fenn áll-e nála az esély arra, hogy két nap múlva megdughatom vagy szimplán csak egy kedves lány aki beszélget velem? Lehet, hogy te mint ennek a lánynak a barátnője elsőre levágod, hogy nagyon bejövök neki, de te ismered 10 éve. Én meg 5 perce. Szóval először nekem is szükségem van bizonyos időre amíg kiismerem, hogy bepróbálkozzak-e vagy esélytelen. De akkorra meg lehet, hogy berak friendzoneba. És akkor jössz te ide kiírni ezt a kérdést, hogy miért vagyok tutyimutyi. Holott nem vagyok tutyimutyi csak a tököm tudja a csaj első két mondatából és kéztartásából megállapítani, hogy bepróbálkozzak-e vagy inkább keressek mást a túlsó pultnál.
2016. ápr. 28. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!