Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi álszent srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi álszent srác?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, már félek ismerkedni. Többször futottam már bele olyanba srácokba, akik tök rendesek voltak az elején, aranyosak, aztán amikor visszautasítottam őket, olyan szinten előjött mindegyikből a valódi énjük, hogy csak lestem... Agresszívak lettek, fenyegetőztek, érzelmi zsarolással próbálkoztak, volt, amelyik, öngyilkos akart lenni... Mondom Oh My God.

Srácok, komolyan ennyire fontos nektek egy párkapcsolat, hogy nélküle pszichihátriai esetekké váltok? (Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára.) Számomra ez komolyan ijesztő.

Ja és nem azért utasítottam el őket, mert nem jó pasik, volt, amelyik még tetszett is volna, de hát így nem...

2016. máj. 2. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy melyik a valódi énjük?
2016. máj. 2. 20:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Én soha senkit nem utasítottam még el paraszt módon. Arról nem tehetek, ha valaki képtelen megérteni egy nemet.

Másrészt, én egyedül is jól elvagyok, nem halok bele, ha nem kellek valakinek.

2016. máj. 2. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb fiatal férfi rettentően frusztrált - ezt fiatal férfiként mondom.

Na nem azért, mert biológiailag determinálva van, hogy "na akkó te mostan ideges leszel more mer férfi vagyol", hanem mert hatalmas társadalmi nyomás van rajtuk. A 21. századi heteroszexuális nyugati férfi gondjaival senki nem foglalkozik, sőt sok balos szervezet egyenesen őket állítja be minden rossz dolog okozójának. Nincsenek külön szervezetek, amik arra specializálódtak, hogy foglalkozzanak velük, nincsenek fundraiser kezdeményezések, amikkel segíteni akarnak rajtuk, hisz a köztudatban az él velük kapcsolatban, hogy az ő életük játszi könnyed és gondtalan, ergo nincs is semmi problémájuk, így minek is segíteni rajtuk. Ha ilyen férfi vagy akkor nagyjából az anyádon kívül senki nem izgat, hogy élsz vagy halsz, egyedül vagy a világban és azon a néhány rosszul szervezett, szintén frusztrált férfiakból álló MRA szervezeteken kívül kb. mindenki 4 emelet magasról szarik rád. Mivel ezekkel a férfiakkal senki az ég világon nem foglalkozik, így hajlamosak idejekorán bepöcceni a társkeresés során és nagyon hamar elveszítik a türelmüket. Egyedül vannak, magányosak és rettentően feszültek, kvázi csurig töltött benzines hordók, amiket egy kóbor szikra is képes lángra robbantani.

A húszas évek a legnehezebbek egy mai, európai férfi számára. Épphogy kikerült az iskolából és máris elvárják, hogy mutasson fel egy olyan egzisztenciális hátteret, amit a legtöbb férfi a harmincas éveire tud csak kiépíteni, elvárják, hogy ne panaszkodjon az esetleges nehézségek miatt, mindezt úgy, hogy senkit se érdekel, hogy élnek vagy halnak, azonban ha nem képesek megfelelni az elvárásoknak, amiket a társadalom velük szemben támaszt, akkor nem fognak férfiként tekinteni rájuk, kvázi szociális eunuchok lesznek, akiket nem mint férfiakat, hanem mint selejteket lát a társadalom. Mindez két dologhoz vezet: vagy kiöl minden érzést a férfiakból, vagy épp ellenkezőleg, vagyis felspannolja bennük a már meglévő negatív érzéseiket, amiket nem restellnek ráereszteni az őket visszautasító nőkre. Aki nem képes megugrani ezeket az elvárásokat azt megszégyenítik, a megszégyenített pedig értelem szerűen megveti majd azt, aki megszégyenítette, legyen annak az oka bármi is. Ezen férfiak csak egy olyan nőt szeretnének, aki foglalkozik velük, hisz senki mást nem érdekel mi van velük, senki nem foglalkozik az érzéseikkel, amik, mint a nem gondozott gyep nagyon hamar telenőnek gyomokkal, vagyis olyan káros gondolatokkal, amik mind saját magukra, mind másokra nézve is negatívan hatnak. A múltban se foglalkoztak a férfiak problémáival. Ez tény. Ahogy az is, hogy mindezek ellenére a férfiakat köztisztelet övezte, így valamilyen szinten kárpótolva voltak amiatt, hogy szartak a fejükre. Manapság egy férfit vagy úgy interpretál a média, mint egy félhülye családapát, aki a felesége felügyelete nélkül képtelen a legalapvetőbb dolgok elvégzésére is, vagy mint egy gonosz türannoszt, aki abban leli örömét, ha nőket, feketéket, melegeket, illetve ezek kombinációit válogatott módon elnyomhatja és kínozhatja. Van az a mondás, hogy ha elég sokáig és nyomatékosan mondod azt valakinek, hogy ő egy madár, akkor az az illető előbb utóbb ki fog ugrani az ablakon és el akar repülni, mármost ha egy férfi egész életében azt hallja, hogy ő egy semmitérő és gonosz kis lény, akkor sanszos, hogy úgy is fog viselkedni.

2016. máj. 2. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem ezt a görcsös akaratot, amit sok emberen látok.

21 éves koromig egyedül voltam, de soha senkit nem hibáztattam ezért és nem is haltam bele a magányba.

Egyes embereknek az a valódi problémája, hogy önmagukkal nincsenek kibékülve, ezért érzik magukat rosszul, ha egyedül kell lenniük.

2016. máj. 2. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

12-es

...még

Aztán te is tudod, hogy az idő ellened dolgozik.

Amennyire jó dolgod van fiatalon, annyira lesz rossz nem fiatalon.

Nem véletlenül nem félsz a magánytól, hisz soha nem kell tenned semmit az érdeklődésért, ellenben a férfiak minden korosztálya rád vadászik és ez még csak nem is a te érdemed. Ez pusztán a természet ideiglenes ajándéka.

Amikor 40 leszel, azt fogod látni, hogy az akkor 20 éveseket fogják hajtani a 50-es, 40-es és 30-as férfiak is. Akkor, majd a másik oldalon, talán nem leszel ennyire rideg és finnyás, dobsz el bármilyen "érző embert" olyan flegmán, mert te magad is tudni fogod, hogy milyen, amikor megteszik veled, csak azért, mert éppenséggel megtehetik.

Igen, frusztrált kisfiúkról beszélek, akiket ti neveltek ezzel az attitűddel, nos nem férfivá, hanem frusztráltabb felnőtté és nemigen alapoztok meg ezzel semmiféle bizalmat a nők iránt.

Elhiszem, hogy mindig minden elküldött gyerekre van egy jó kis mondvacsinált indokod, legyen az csúf anyajegy vagy bármi egyéb, de azért ha mélyen a lelkedbe nézel(én ilyet nem tudok, nem ismerlek, csak az eddigi szövegedbe látok bele, de az is bőven elég beszédes), hát valld be, hogy messze nem vagy te olyan tökéletes, hogy magas lóról küldhess el annyi mindenki és hagyd őket olvadozni a megalázottságukban.

Nem arról beszélek, hogy szo.pd le mindet, csak mert odamentek, hanem ne hívasd meg magad(urambocsá te hívd meg, így még csak meg sem vásárolhat téged), beszélgess vele, imitáld, hogy emberszámba veszed és azt jelezd neki, hogy egyenrangú partner... és szépen köszönd meg a társaságát.

Rohadtul más lesz a szájíze, nem fog megkeseredni, mire a következő lányig jut.

Ó tudom, neked ebből semmi hasznod, ez maga az altruizmus, csakhogy ezzel a következő lánynak ágyazol meg, aki egy normális srácot kaphat meg, ha nem elutasító és talán-talán egyszer majd éppen a hozzád libbenő és tetszetős srác csakis amiatt nem lesz megkeseredett, mert a te elődöd a fentiek szerint járt el és nem alázta porba az önbecsülését... egy qrva piáért.

2016. máj. 2. 20:31
 16/21 A kérdező kommentje:

Szoktam néha találkozni valakivel, akivel beszélgetünk egy ideje, és általában csak sétálni megyünk vagy ilyesmi, semmi extra. Soha nem vártam el azt sem, hogy fizessenek nekem, mert van pénzem, egyébként sem szorulok rá.

Én jól érzem magamat szingliként, bármennyire nehéz is felfognia ezt egyeseknek. Ha találok egyszer valakit, aki igazán megfog, akkor az szuper lesz, ha nem, akkor meg nem. Van 1-2 olyan ember, akire bármikor számíthatok, akármi is lesz.

2016. máj. 2. 20:37
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Értem, szingli-mode.

Magyarul a kis pondróknak esélyük se volt, de ezt nem tudták. Hmm, mi lett volna, ha annyit mondasz egy mosoly keretében, hogy kedves vagy, de én most szingliként élvezem az életed és kérlek ne pazarold rám az idődet.

Nem tudom, hogy mennyire érthető, amit mondani szeretnék?

2016. máj. 2. 20:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem érthető. Nem zárkózom el az ismerkedéstől, de az sem gond, ha nem jön össze valami. Tavaly pl. eléggé belezúgtam egy srácba, de akkor meg ő nem akart kapcsolatot, mert pont akkor szakított. Van ilyen.
2016. máj. 2. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Értem.

Viszont akkor ha nem haragszol, én sem húzom tovább itt az időt.

Szép estét!

2016. máj. 2. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
Van rengeteg srác, aki magát kedvesnek tartja (és kb. ott kimerül a miértje, hogy nem részegeskedik meg nem üt nőt, pedig a kedvesség nem itt kezdődik), és azt is tudja, hogy a hiedelmekkel ellentétben normális nő rá sem fog bagózni, ha nem kedves módon közelít hozzá. Itt is működött, legalább figyelt rá a lány. Ilyenkor vérszemet kapnak, azt hiszik, azzal, hogy vki nem küldte el őket, már azt mondta nekik, hogy igen, a tied leszek (itt jön elő az egoizmus)... aztán amikor koppan, akkor meg előjön az igazi énje, ami agresszív és egoista.
2016. máj. 3. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!