Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan cikinek érzem, szerintetek is az? L
Figyelt kérdés
165 centi magas,48 kg vagyok , de 40kgra tippelnek
rosszul is érzem magam miatta hogy ilyen sovány vagyok, eléggé gátol a társkeresésben
2016. máj. 2. 17:31
1/10 Noren1989 

válasza:

NAGGYON CIKIIII.
Vicc volt. Te akkor ilyen vékony csajszi vagy, pici fenékkel, meg apró mellekkel, nem?
26/F
2/10 anonim 

válasza:

Én 192 vagyok és 90 kiló,de kicsit sem zavarna,hogy ilyen könnyű vagy.A 165 centi bőven elég,a sportos vékony külső meg kimondottan előny,legalábbis nálam.Te soha nem fogsz elhízni és ez nagy pozitívum.:)
3/10 anonim 

válasza:

Valakinek majd így fogsz kelleni! Szerintem felesleges dolgon stresszelsz. Ha viszont nem érzed magad jól a bőrödben, akkor változtass. Érezd magad jól és valaki így fog elfogadni!
4/10 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? 48 kg, 165 centihez teljesen ideális, most rengetegen irigyelnek Téged.
5/10 anonim 

válasza:

Én kifejezetten a hozzád hasonló alkatú nőket keresem, az exem Nálad is vékonyabb volt. Szóval fel a fejjel ;)
27F
6/10 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy ciki lenne, de ha te nem érzed jól magad, akkor változtass. Gondolom nem vagy hízékony típus, így a sportot javasolnám. Egy kis izom jól tud mutatni egy nőn, de azért nem kell túlzásokba esni.
7/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem vészes, pár kilóval könnyebb talán a normálisnál.
8/10 anonim 

válasza:

Ne a súly alapján ítéld meg magad. Én is ilyen magas vagyok csak 10 kilóval több. Engem sem szoktak ennyibek gondolni. Tudom hogy én bármennyit fogyok akkor sem leszek 55 alatt mert vastagok a csontjaim. De nem is zavar. Magadnak akarj tetszeni. Sokan szeretik a vékony lányokat de ha neked nem jó így akkor sportolj mert az izom nehezebb mint a zsír. (: 21/L
9/10 anonim 

válasza:

En is pont ennyi vagyok 165 cm 48 kg es en tokeletesen erzem igy magam, igaz sokan mondjak hogy sovany vagyok de nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!