Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti férfiak egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti férfiak egyedül?

Figyelt kérdés
Hogy élitek ezt meg? Hogy éltek? Szülőkkel? Esetleg van akinek még soha nem volt senkije? Vagy egyáltalán miért vagytok egyedül?

2016. ápr. 30. 20:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem gondolod, hogy az élet amit ő kialakított magának azért ilyen, mert ő így szereti.

Nem felel meg az elvárt társadalmi normáknak, nem illik bele a te terveidbe, az ő környezete is azt akarja, hogy változtasson, de neki így a jó és pont.

2016. ápr. 30. 23:47
 22/30 A kérdező kommentje:

Lehet. De akkor ne járjon hozzám meg ne terjessze hogy a "párja " vagyok ne akarjon gyereket, családot.. Ha neki így jó menjen az anyja szoknyája alá

.ám lehet neked van igazad... Még ha fáj is elfogadni... Kedves utolsó

2016. máj. 1. 00:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező hogy nem alakul az életetek együtt,

a férfi ismerőseddel kellene beszélgetni,hogy hogyan tervezi az életét,és hogy hogyan is tovább.

Sajnos én se találom sehol se a társamat,pedig kitartóan keresem, :(

nagyon nehéz dolog ez

mert a hasonló -hasonlóhoz való,csak együtt lesznek boldogok!

2016. máj. 1. 06:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Hatha segitek kerdesekkel:

Korabban volt bnoje, vagy szex az eleteben szted? En szerencsere meg nem vagyok ilyen oreg mint ti :P :D:D:D, de elso szextol en bevallom nagyon feltem, h el ne rontsam. Ha esetleg ez van akkor ertheto lenne nala is. Ket gyerek utan nalad nem vszinu ez. :D

Masik h vagy meleg, vagy aszex, vagy siman hormonbaja van. Mondanam h kapd el nadragon keresztul a pelojat h van e elet benne, vagy kicsit veletlenul dorgolozz neki popsival. Bekockaztatnad ezt, hatha? Csajkent nem fognak lecsukni szexualis zaklatasert :D

2016. máj. 1. 07:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, azért nem törődik veled a srác MERT NEM KELLESZ NEKI. ennyi.
2016. máj. 1. 08:10
 26/30 A kérdező kommentje:
Állítólag kb 10 éve volt nője, de szex nem volt, azt mondja, neki nem is hiányzik, max 2-3havonta egyszer esetleg bele menne. Az meg hogy áll e:nem nagyon. Az utolsóra reagálva, hogy nem kellek neki :lehet, de akkor nem keresne meg jönne állandóan. Mert ezt csinálja. Munka után és előtt az utja ide vezet
2016. máj. 1. 11:06
 27/30 anonim ***** válasza:

"lehet, de akkor nem keresne meg jönne állandóan.2

valszeg barátként jön.

2016. máj. 1. 12:49
 28/30 A kérdező kommentje:
Barátként.. Na erre is rákérdeztem már. Többet érez baráti szeretetnél. De mindegy is.. Asszem bele fáradtam...
2016. máj. 1. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:

" Többet érez baráti szeretetnél"

vagyis: nagyon-nagyon (és még annál is jobban) barát.

azt "kellett" volna mondania, h MÁST érez. de nem azt mondta. ezért hagyd a francba a dolgot.

2016. máj. 1. 13:44
 30/30 Thomika20 ***** válasza:
Az is lehet, hogy nagyon sokszor pofára esett és már úgy van vele, hogy nem igényli a társaságot, úgy mint egy kapcsolatban, de szexelni azt mindenki akar, szóval arra valahol ő is vágyna.
2016. máj. 15. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!