Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti férfiak egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti férfiak egyedül?

Figyelt kérdés
Hogy élitek ezt meg? Hogy éltek? Szülőkkel? Esetleg van akinek még soha nem volt senkije? Vagy egyáltalán miért vagytok egyedül?

2016. ápr. 30. 20:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A privát üzire itt reagálnék : engem nem érdekel senki pénze, van saját házam, autóm, jól keresek... Igaz dolgozok is érte.. Engem az fog meg, hogy vki milyen belülről.. Nem a külső meg a pènz
2016. ápr. 30. 21:14
 12/30 A kérdező kommentje:
Egyértelmű ... Meg ő is bevalotta hogy jobban szeret mint egy barátot.. De mégsem mozdulunk sehova
2016. ápr. 30. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

-Eleg jol,kb 15 ev utan eloszor egyedul.

-Egyedul elek.

-Tobb hosszabb kapcsolatom volt.

- Most igy jo egy darabig, majd kesobb szetnezek.

2016. ápr. 30. 21:17
 14/30 A kérdező kommentje:
Én is egyedül élek, csak ő van nekem. Sok időt töltünk együtt, nyaralni is voltunk, boltba, kirándulni járunk... Mégsem történik semmi ...én rá várok hogy lépjen...
2016. ápr. 30. 21:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Elváltam.

Több kapcsolattal a hátam mögött egyedül élek évek óta.

Jó kérdés,hogy miért?:)

Úgy gondolom,hogy az ember társas lény,így én elég rosszul élem meg.

F40+

2016. ápr. 30. 21:31
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én most fogok elválni. De egy ideje már egyedül vagyok. Rossz egyedül...

Nem értem a te esetedben miért nem lép a kiszemelt ha már ilyen közös programok is vannak amiket írtál. Ha nekem tettszene egy nő, akkor ennyi közös program után, egyértelműen jelezném érzéseimet,szándékomat.

2016. ápr. 30. 22:21
 17/30 A kérdező kommentje:
Pont erre keresem a választ. Mert tudom hogy fontos vagyok neki... De vhogy megközelíthetetlen.. Nem vagyok az a rámenős rámászós típus... Lehet az a baj
2016. ápr. 30. 22:31
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
20 éves korom óta külön lakom, azóta saját magamat tartom el. Volt jó néhány csajom, de közte mindig volt egy-két év szünet, mivel igen ritkán fordul elő, hogy egy nő megfog. Sportos életmódot élek és ez meg is látszik rajtam (még mindig huszonévesnek néznek, pedig mindjárt 40 leszek) és csinos kis összeget tudtam már félretenni, így aztán minden további nélkül lehetne barátnőm, jelentkezőböl is akad bőven, de egyre kevésbé érzem, hogy megéri nőkkel foglalkozni. Főleg, hogy ebben a korban egy pár hónapon belül már kezdik a gyerek-házasság témát feszegetni, erről pedig hallani sem akarok.
2016. ápr. 30. 22:36
 19/30 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Érdekes gondolatok... Köszi,hogy elmondtad.. Nálunk nem ez van... Akarna saját gyereket, mert mindenki ezzel húzza.. Meg családot is.. (nekem van 2,akiket imád)
2016. ápr. 30. 22:46
 20/30 anonim ***** válasza:

Bár még csak 27 vagyok de remélem nem öl meg senki.

Simán, ugyanis saját döntés. Nem szülővel, 1 b nőm volt 7 éve elég is volt.

És legfőképpen a szokásaim miatt. Így akkor azt és úgy csinálok amit és amikor csak akarok.

Nem kell magyaráznom h mit miért és mikor csinálok.

Ez a lényeg.

2016. ápr. 30. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!