Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az komoly, hogy az összes nőnél a manboob az első számú kizáró ok?
173 centire vagyok 74 kiló. Ebből elenyésző százalék izom, de ez különösebben nem izgatna alapból. A számok alapján brutálisan messze vagyok a kórosan elhízottól (ami azt illeti, BMI alapján nemhogy elhízottnak nem számítok, de még enyhén túlsúlyosnak sem). Mégis aránytalanul nagyok a melleim. Eddig ~10 kilót fogytam, és egy centivel se lett kisebb az átmérőm, tehát nagyon nagy eséllyel kóros elváltozásról van szó; a hormonzavaros elméletemet megerősíteni látszik az a tény is, hogy nevetségesen kicsik és nőiesek az ujjaim is. Csakhogy a hormonos móka már jó 5-6 éve lezajlott, tehát nem túl széleskörű biológiai ismereteim alapján ez már nem is fog változni.
Na most ehhez kapcsolódóan olvasgatom itt a kérdésekre adott válaszokat, és minden nő olyasmiket ír, hogy "nem baj, ha van rajta egy kis felesleg, csak a zsírmellet kerüljük, azt nem bírom". Ezek szerint tényleg ennyire esélytelen vagyok ezért? Mondjuk nekem is van komplexusom ennek hála, de ami ellen nem lehet tenni, az ellen nem lehet tenni - mindazonáltal én azt gondoltam, hogy vannak az érett, felnőtt emberek annyira elnézőek, hogy nem ezért szórnak ki már kapásból. Ehhez képest most ott tartok, hogy még vicc kategóriájú, kéthetes tinikapcsolatom se volt még soha, igen nagy valószínűséggel a betegségem (?) miatt. 23F
Normális tanácsot neked nem lehet adni úgysem, nem tűnsz olyan típusú embernek aki meg is fogadja.
semmit sem tudsz sem a táplálkozásról, sem a sportról és ebből kifolyólag a fogyásról sem.
azért nem változott a tested a 10 kilós fogyásodtól mert javarészt nem zsírból fogytál. soha a büdös életben nem fogsz semmire se jutni ha ezt nem fogod fel és zabálsz tovább a kondizásról és a helyes táplálkozásról pedig lekezelően és tudatlanul beszélsz. Vizsgáltasd ki magad, aztán ha nem derül ki semmi betegség amivel tudnál takarózni, akk pont a hozzád hasonló típusú embereknek találták ki a műtéteket. Vagy esetleg kapj magadra egy kis táplálkozástudományi alapműveltséget és vedd a kezedbe az irányítást. Sry ha nem tetszik a válaszom, de a változás rajtad áll és sok munkába telik, DE nem éhezésről és önkínzásról szól.
@11
"a változás [...] sok munkába telik, DE nem éhezésről és önkínzásról szól"
Nem tudom, én mindenhol azt olvasom, hogy a kondisok csak a méregdrága, mindenesetre íztelen és az ehetetlenség határán levő kajákat eszik. Csak rizs csirkemellel. Meg gyümö... ja nem, mert azokban gyümölcscukor van, szóval az kilőve. Egy pohár kakaó és-vagy egy fánk? Ki se lehet ilyet ejteni a szádon. Fűszer a húslevesben? ...mi az a húsleves? Na, erre nincs szükségem. Az önkínzás alatt pedig az állandó izomlázat, a fájdalomig edzést értem.
Jobban belegondolva tényleg meggyőztél arról, hogy a műtét a legegyszerűbb megoldás, csak félmillió forintot nem egyszerű összeszednem úgy, hogy a diákhitelt is törleszteni kéne + a jogsikat letenni.
....................................
Mondjuk igazából az eredeti kérdésre választ nem kaptam, mert összesen egy nő írt ide. :)
Összekevered a testépítők szálkásító étrendjét a versenyfelkészülés étrendjével.
Jó lenne, ha tényleg előbb tájékozódnál a témában, mint hogy írod a sok butaságot, ezt a saját érdekedben mondom.
Szánalmas mértékben vagy tájékozatlan.. döntsd el, h utánaolvasol normálisan és rendbe teszed a kajádat és edzel vmit normálisan vagy inkább te magad is elhiszed amit összehadováltál és nem változik semmi.
üdv;
egy büdös kondis, aki fűszerezi a húslevest ^^
@13, @15
Oké. Tegyük fel, hogy igazatok van. Sőt, valószínűleg igazatok van. Akkor mondjatok nekem egy olyan napi étrendet, amit ti is használtok, de nem a versenyre készülők tolják. NEM fogok rákeresni, mielőtt még erre buzdítotok; rákerestem még régen, és látjátok, a ti véleményetek szerint hülyeségeket találtam, szóval... gyerünk, kíváncsi vagyok most már.
@14
Ezen filóztam már én is. Csak most ha kiderül, hogy a hormonokkal baj van, akkor mit lehet tenni? Mert azzal ugye sokkal nem vagyok előrébb, ha beigazolódik a gyanúm. Amúgy a hasam és a combom egyáltalán nem érdekelne, de még a tokám se, utóbbi főleg azért, mert az egy gramm sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!