Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi baja lehet? Hagyjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi baja lehet? Hagyjam a francba inkább?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy kérdésem.. Bemásolom,hogy tudjátok az "előzményeket"... http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

A helyzet az,hogy mióta ezekre rákérdezett a fiú utána elkezdett fura lenni.. Ha kérdezem mi a baj végig állítja,hogy semmi de még a hülyének is feltűnik,hogy valami baja van.. Már nem is beszél szinte velem,vissza se ír fél naponta talán ha válaszol,máskor akkor is válaszolt ha volt dolga..Tök közömbös velem.. Már arra is rákérdeztem,hogy velem van baja? Mert akkor mondja meg és akkor zárjuk le ezt az egészet és ennyi korrektség neki sem esik nehezére.. De akkor is azt kaptam semmi baj.. De még annyit se,hogy valami más baja van vagy nem kíváncsi rám vagy bármi..Megbántani én nem bántottam meg.. De ha ilyen módon közömbös velem nem értem tegnap miért írta,hogy várja a következő találkozót ? Mert szerintem itt már nem lesz következő találkozó... Nem értem miért lett a kérdései után fura velem mert én nem ráztam le... De kezd ebből elegem lenni,hogy látszik,hogy baja van mert úgy ír és ha kérdezem akkor is a semmi bajt kapom válaszként és húzza itt az időt de korrekten nem közöl semmit,hogy hagyjuk ezt az egészet vagy valami...

2016. ápr. 29. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Velem is tucat csaj művelte már ezt, csak szórakozott veled ennyi, 1 napig izgalmas nekik az ember utána ráunnak és mennek át másra, tiltsd le és keress egy másikat.
2016. ápr. 29. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Na de egy hónapig megérte neki a szórakozás?? Jó nagy hülye lehet akkor ha még ezért találkozott is velem..
2016. ápr. 29. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beléd szeretett, viszont nagyon fél tőled. Ezekkel a játszmákkal próbál kihúzni belőled valamit, amire szüksége lenne, hogy bebiztosítsad, hogy az érzései nem egy rohadt nagy koppanással fognak zárulni. Igen, bele teszi a pakliba, hogy nem lesz ebből semmi. Bele, mert féli a dolgot. A neten rengetegen ilyenek, sőt még talán azok is akik amúgy nem.

Minden kérdést valami gondolat előz meg. Nem jutna eszébe a szerelem vagy a szex szó, illetve téma egy olyannak, akiben nem fogant meg a lehetőség ezek iránt.

Sajnos túl sok hagyjuk lapot kavart bele és így át fog esni a ló túloldalára, hiszen már le is írtad, hogy így neked ez nem kell. Amit ő úgy értelmez majd, hogy nem akartad őt annyira, szóval jól tette, hogy fékezte az érzéseit. Majd lehet kicsit később észhez kap, mikor már persze késő.

2016. ápr. 29. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Én eleg normálisan és nem lerázosan válaszoltam azokra a kérdéseire..Én elmondtam,hogy ő is megfogott engem stb..Ennél egyértelműbb,hogy legyek? Sőt a találkozót is megkérdeztem szóval ennél biztatobb már nem lehetnék..De ő ezek a kérdesei után fura lett mint aki kb lesz*ar... És én ma errw kérdeztem rá,hogy mi baja mert érdekel,de ha velem van baja mondja már meg,vagy ha nem kíváncsi ràm akkor mondja meg azt és akkor ne huzzuk egymás idejét..Már két napja játsza ezt a közömbösdit velem..Persze,hogy azt hiszem,hogy baja van velem ...
2016. ápr. 29. 22:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Most őszintén mit kezdjek vele?? Én próbálok.vele.beszélgetni de hát le se sz*r szinte és közömbösen válaszol pár szmájlit.oda biggyesztve mellé..
2016. ápr. 29. 22:08
 6/7 Fish1 ***** válasza:

Totál bizonytalan és zárkózott.

Viselkedj vele te is közömbösen, és ne keresd, amíg ő nem keres. Lehet épp élvezi, hogy nyeregben van még.

2016. ápr. 30. 03:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha te is közömbös leszel, ott lesz végleg vége a dolognak, az biztos!

És szerintem sajnos ebből nem is lesz több. Egyszerűen nem abba az irányba terelődtek a dolgok amerre akartátok volna mind a ketten. Mert valószínűleg ugyanazt akartátok, csak...csak nem úgy keverte senki sem a paklit. Ez ilyen "életbaki". Pár ilyenből szokott már tanulni az ember. De szerintem szinte mindenki elköveti őket mikor bizonytalan. Itt vagy engedtek mindketten egy kicsit az agyatokon és tényleg nyílt lapokkal személyesen megbeszélitek, vagy ennyi volt. Innentől kezdve már még laposabb lesz a dolog ha hagyod. Nem azt mondom hogy neked kéne ezt megoldani, hisz értelemszerűen kicsit a másikkal volt a gond, de ebből is látszik ki mennyire tud beletenni valamit is egy kapcsolatba, ki is mer egy kicsit többet tenni a dolgokért, hogy azok megoldódjanak, vagy elkezdődjenek.

2016. máj. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!