Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van az itt irkáló pasiknak nagy igényük?

18. A lányokhoz szóló kérdéseknél is ugyanez van, egyetlen különbséggel... hogy a lányok nem mennek oda lehazugozni a mellméretes kérdésnél a férfiakat, míg fordítva, ha jön arra 5-10 válasz, hogy "lányok, fontos, hogy a srácnak jó kocsija legyen?", és ebből 7 arról szól, hogy nem biztos jön egy srác, aki beleböfögi, hogy HAZUG R...COK. Gyakorlatilag arról beszélünk, hogy a férfiak is 1-2 csaj alapján általánosítanak a többire nézve.
És ugyanúgy van nőből és férfiből is olyan, akiknek sok és irreális elvárása van a másik nem felé.

#18 vagyok:
Igen, minden kérdésnél az van, hogy páran kiemelnek 1-2 esetet és ráhúzzák mindenkire. :D
És a lehúzogatás is megy mindkét nem részéről. Kb. naponta van egy kérdés, ahol egymást oltják a nők és a férfiak, hogy mindegyikük egyforma, csak a másik oldalról nézve.

Undorító ez az egész világ, mindenkinek csak elvárásai vannak, de nyújtani meg semmit se tud cserébe.
A szép külső pedig nem minden, mert ha belül rothad a lelke az én szememben nem ér semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!