Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van az itt irkáló pasiknak nagy igényük?

Figyelt kérdés
Azt írják magukról hogy csúnyák, de ilyen kitételeik vannak hogy pl. hogy ha egy nincs nagy melle, vagy ha még szűz, vagy ha nincs szőrtelenítve odalent akkor nekik nem kellenek ilyen nők.
2016. ápr. 29. 13:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem bármilyen külsejű nő megfelelne, de sajnos velem a külsőm miatt egy lány sem áll szóba.
2016. ápr. 29. 15:10
 22/25 anonim ***** válasza:
93%

18. A lányokhoz szóló kérdéseknél is ugyanez van, egyetlen különbséggel... hogy a lányok nem mennek oda lehazugozni a mellméretes kérdésnél a férfiakat, míg fordítva, ha jön arra 5-10 válasz, hogy "lányok, fontos, hogy a srácnak jó kocsija legyen?", és ebből 7 arról szól, hogy nem biztos jön egy srác, aki beleböfögi, hogy HAZUG R...COK. Gyakorlatilag arról beszélünk, hogy a férfiak is 1-2 csaj alapján általánosítanak a többire nézve.

És ugyanúgy van nőből és férfiből is olyan, akiknek sok és irreális elvárása van a másik nem felé.

2016. ápr. 29. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:

#18 vagyok:

Igen, minden kérdésnél az van, hogy páran kiemelnek 1-2 esetet és ráhúzzák mindenkire. :D

És a lehúzogatás is megy mindkét nem részéről. Kb. naponta van egy kérdés, ahol egymást oltják a nők és a férfiak, hogy mindegyikük egyforma, csak a másik oldalról nézve.

2016. ápr. 29. 16:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan behatárolni magam, de állandó önbizalomhiányban szenvedek, nem tartom jónak a külsőmet (pasi vagyok). Volt már jó csajom is, akihez nagyon erősen vonzódtam, meg alsó-középkategóriás is, akihez kb. semennyire. Az előbbi felállás eszméletlenül feldobta az életem, az utóbbi csak szívta le az energiámat. Úgyhogy ennyi, maradok a nagy igényeimnél, azért nem kell kapcsolat, hogy "csak legyen", majd ha megint belefutok valakibe, aki nagyon bejön, és őt is megfogja bennem valami, akkor majd lesz megint. Addig várok.
2016. ápr. 29. 17:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Undorító ez az egész világ, mindenkinek csak elvárásai vannak, de nyújtani meg semmit se tud cserébe.

A szép külső pedig nem minden, mert ha belül rothad a lelke az én szememben nem ér semmit se.

2016. ápr. 29. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!