Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúbarátom miért szid minden pasit, aki szerintem jól néz ki?
Figyelt kérdés
Nem, nem tetszem neki, nem is szoktunk találkozni, mert nagyon messze lakunk, de gyakran beszélünk ilyenekről. Ő úgy gondolja, hogy ő tökéletesen néz ki, és mindenki más egy nyomorék... Én úgy nem bírom ezt a hozzáállást. Van egy ilyen barátnőm is egyébként. Én elismerem, ha valaki jól néz ki, mindegy, hogy fiú vagy lány, és nem azonnal a kivetnivalót keresem mindenkiben.
Csak én vagyok önbizalomhiányos, vagy ők beképzeltek?
2016. ápr. 27. 01:28
1/5 anonim válasza:
Biztos sérti a beléprogramozott egóját, ezért előjön belőle az állati ösztön, amin képtelen uralkodni.
Nem túl értelmes emberek az ilyenek, ezt felismerve inkább hanyagolom őket.
2/5 anonim válasza:
A kérdésedben benne van a válasz, ha saját magáról úgy gondolja, hogy tökéletesen néz ki akkor beképzelt.. felesleges foglalkozni az ilyen emberek véleményével.
3/5 anonim válasza:
:D
Ő a beképzelt. Meg lehet te is önbizalom hiányos vagy.
4/5 anonim válasza:
Nekem a példaképeim a legtökéletesebb férfiak így nekem hiába ábrándozik egy lány bármilyen jó pasiról engem nem zavar, mer énis a szuperkülsőre törekszem, ám én elismerem hogy sokan jobbak nálam és nem nézem le őket.
5/5 A kérdező kommentje:
4-es: végre valaki, aki nem siránkozik egész nap, hanem tesz is valamit magáért!
2016. ápr. 27. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!