Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van az itt irkáló pasiknak nagy igényük?

Figyelt kérdés
Azt írják magukról hogy csúnyák, de ilyen kitételeik vannak hogy pl. hogy ha egy nincs nagy melle, vagy ha még szűz, vagy ha nincs szőrtelenítve odalent akkor nekik nem kellenek ilyen nők.
2016. ápr. 29. 13:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Épp, hogy nincs igényük, csak lyuk legyen. Ezért sem ismerkedem már itt. Tisztelet a kivételnek.
2016. ápr. 29. 13:59
 12/25 anonim ***** válasza:

"10-ből 1 pasi írja, hogy csak a nagy jó, a többi azt írja, hogy mindegy"

Mert tulajdonképpen mindegy. Nem a mellméret a lényeg egy párkapcsolatban.

2016. ápr. 29. 14:00
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

Egyáltalán nincs nagy igényük. A legtöbben csak egy "kedves, megértő nőt" szeretnének aki "esélyt ad nekik az ismerkedésre". Ettől a kérdezőtől idéztem, de nagyon sok hasonló van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. ápr. 29. 14:11
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
10 nőből 5 azt állítja, hogy pofátlanul teljesíthetetlen igényeink vannak és vegyünk vissza magunkból, 5 meg azt, hogy totálisan igénytelenek vagyunk, s legyen már végre valaki, akinek beakaszthatunk. :D Namostakkómelyikazigaz?
2016. ápr. 29. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy ezt már én is feltettem többször ilyen kérdések alatt (és még soha nem kaptam rá választ), hogy miért van az, hogy a srác leírja magáról, hogy ronda, tanulatlan, és igénytelen, és csak kategóriákkal szebb lánnyal hajlandó kezdeni?

Ezt még senki nem mondta el nekem.

29/F

2016. ápr. 29. 14:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Valaki szerint nem nézek ki rosszul de az előző válaszok okán is.

Nem hiányzik nekem plusz elfoglaltság v is semmilyen igényem nincs kapcsoltra.

2016. ápr. 29. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Ezen én is szoktam nézni, hogy aki tudja magáról, hogy nem kifejezetten szép/jóképű, és azt is tudja, hogy a kategóriája felett jóval magasabban állókra hajt csak, az miért rinyál... mármint pontosan azt, amikor azért rinyál, mert fujj-fujj, az a másik miért olyan felszííínes.

Meg amikor jön, hogy fujj, de sok elvárása van egy nőnek, de aztán kiderül, hogy neki, a síró pasinak is, de az más... (elég előnytelen külsejű pasasok nyafognak, hogy ja, hát nekik duci, rövid hajú csaj nem kell, olyannal sem, akinek bénán néz ki a körme meg látszik a borotvált lábán a szőrtüsző, tudjon főzni meg ő csinálja az összes házimunkát, mert az a nő dolga, az ő anyjára egy rossz szót ne merjen szólni...)

2016. ápr. 29. 14:39
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Nézzük már meg az arányokat! :D Páran kiemeltek pár pasit, akinek itt ez meg az az elvárása. PÁRAT. Van néhány ilyen, ez tény. De nézzétek már meg a kérdések többségét pl. a mellméretről... A többségnek tényleg nincs itt nagy igénye.
2016. ápr. 29. 14:49
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Igen, vannak irreálisan magas igények.

Értem én, hogy mindenki a szépet és jót akarja, de azért ne emelkedjünk már fel a talajról.

Akik nem képesek lejjebb adni az igényeikből, azok lehet ezért vannak egyedül.

Majd ha megunják, hogy az elérhetetlen után nyújtózkodnak, akkor lejjebb adnak az igényeikből.

2016. ápr. 29. 14:53
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
szerintem az ide irkáló fiúk 90 %-a totál hül.ye. Egy lovat is megbas.znának, mert nem jut nekik nő az életben, de itt játsszák a kigyúrt nagymenőt, akinek semmi nem felel meg, csak a címlapokról kilépett miss "tökély".
2016. ápr. 29. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!