Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van az itt irkáló pasiknak nagy igényük?

"10-ből 1 pasi írja, hogy csak a nagy jó, a többi azt írja, hogy mindegy"
Mert tulajdonképpen mindegy. Nem a mellméret a lényeg egy párkapcsolatban.

Egyáltalán nincs nagy igényük. A legtöbben csak egy "kedves, megértő nőt" szeretnének aki "esélyt ad nekik az ismerkedésre". Ettől a kérdezőtől idéztem, de nagyon sok hasonló van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Amúgy ezt már én is feltettem többször ilyen kérdések alatt (és még soha nem kaptam rá választ), hogy miért van az, hogy a srác leírja magáról, hogy ronda, tanulatlan, és igénytelen, és csak kategóriákkal szebb lánnyal hajlandó kezdeni?
Ezt még senki nem mondta el nekem.
29/F

Valaki szerint nem nézek ki rosszul de az előző válaszok okán is.
Nem hiányzik nekem plusz elfoglaltság v is semmilyen igényem nincs kapcsoltra.

Ezen én is szoktam nézni, hogy aki tudja magáról, hogy nem kifejezetten szép/jóképű, és azt is tudja, hogy a kategóriája felett jóval magasabban állókra hajt csak, az miért rinyál... mármint pontosan azt, amikor azért rinyál, mert fujj-fujj, az a másik miért olyan felszííínes.
Meg amikor jön, hogy fujj, de sok elvárása van egy nőnek, de aztán kiderül, hogy neki, a síró pasinak is, de az más... (elég előnytelen külsejű pasasok nyafognak, hogy ja, hát nekik duci, rövid hajú csaj nem kell, olyannal sem, akinek bénán néz ki a körme meg látszik a borotvált lábán a szőrtüsző, tudjon főzni meg ő csinálja az összes házimunkát, mert az a nő dolga, az ő anyjára egy rossz szót ne merjen szólni...)

Igen, vannak irreálisan magas igények.
Értem én, hogy mindenki a szépet és jót akarja, de azért ne emelkedjünk már fel a talajról.
Akik nem képesek lejjebb adni az igényeikből, azok lehet ezért vannak egyedül.
Majd ha megunják, hogy az elérhetetlen után nyújtózkodnak, akkor lejjebb adnak az igényeikből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!