Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ezért kinevetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezért kinevetni?

Figyelt kérdés

Adott egy alakuló kapcsolat, még első randi sem volt, aztán hiányolt a kedves hölgy, én pedig elnézést kértem mert a telefonom és a laptop is megadta magát. Aztán jött inkább találjak ki mást, ez ócska duma, aztán hogy ő simán tudna nekem venni bármikor bármit, meg lakása van stb...csak hogy én ezeket lesz*rom. Ő meg kinevetett amiért 20 évesen dolgozom és kajára futja jelenleg csak. (nem vettek fel felsőoktatásban, ezért dolgozok 1 évig)

Szóval jogos a felháborodásom?

2016. ápr. 28. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, a depresszió ilyen, ez a betegség ezzel jár, és ennek még súlyosabb formája is van, ezért őt ne hibáztasd.

A te hozzáállásod meg az anyagiakhoz jó, csak azt értsd meg, hogy másképp áll hozzá egy olyan ember, aki mást szokott meg, mint te. Ne éld meg ezt támadásnak.

2016. ápr. 28. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
hova szeretnél felvételizni? privátban is elmondhatod, ha van kedved :)
2016. ápr. 28. 22:45
 13/13 A kérdező kommentje:

Rendben, kicsit "kidühöngtem" magam, meg alapból egy higgadt természetű vagyok, csak ez most valamiért nem tudom úgy kihozott a sodromból.

utolsó, írtam privátban!

2016. ápr. 29. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!