Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ezért kinevetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezért kinevetni?

Figyelt kérdés

Adott egy alakuló kapcsolat, még első randi sem volt, aztán hiányolt a kedves hölgy, én pedig elnézést kértem mert a telefonom és a laptop is megadta magát. Aztán jött inkább találjak ki mást, ez ócska duma, aztán hogy ő simán tudna nekem venni bármikor bármit, meg lakása van stb...csak hogy én ezeket lesz*rom. Ő meg kinevetett amiért 20 évesen dolgozom és kajára futja jelenleg csak. (nem vettek fel felsőoktatásban, ezért dolgozok 1 évig)

Szóval jogos a felháborodásom?

2016. ápr. 28. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Igen jogos, találj magadnak egy sokkal értelmesebb nőt, őt pedig felejtsd el még most az elején!
2016. ápr. 28. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Miért foglalkozol ilyen beképzelt, anyagias nővel?
2016. ápr. 28. 19:30
 3/13 CptTomato ***** válasza:
75%

Jogos... de nem... ha úgy érzed hogy a felháborodásod miatt majd bárki bármit máshogy fog gondolni akkor meg érdemled hogy kinevessenek bármiért...

Kár háborogni ilyen embereken hajtsd el a búsba és utánna élj mintha mise történt volna.

2016. ápr. 28. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Én előbb az ilyennel megvetetném a laptopot meg a telefont,aztán ágyő..
2016. ápr. 28. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
megkérdezhetnéd tőle a tarifáját, meg hogy, milyen extrákat vállal.
2016. ápr. 28. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen más szinten éltek, és neki a te szinted nem perspektíva. Vagy azért, mert onnan tört fel, és a gondolattól is rosszul van, hogy egyszer visszakerüljön, vagy azért, mert eleve a most meglévő szintet szokta meg, ebben nőtt fel, ez neki a természetes, és elképzelhetetlen számára, hogy valaki szűkösebben éljen.

Nem tudom, a ti esetetekben melyik van.

Egyébként simán lehet, hogy azért gondolja ócska dumának, mert koptatták már le így.

2016. ápr. 28. 20:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Gondoltam már rá, hogy akkor hajrá, vegye meg ;)

Csak nekem sok átdolgozott éjszakám van ebben a telefonban is meg a laptopban, nem pottyant csak úgy.

Csak az ember beleadja szívét lelkét, aztán ez a hála.

Meg a meglévő szintekkel annyit, hogy ő jelenleg depressziós. Lehet, hogy milliók vannak a számlán meg kocsi nagyház, én meg egy panelszobában élek, de becsületes munkával jött össze, és én ettől függetlenül boldog vagyok, jól érzem magam.

Azért köszi mindenkitől a virtuális lelkifröccsöt! :) Ment a zöld kéz.

2016. ápr. 28. 21:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul meg nem szeretnék itt megragadni, munka mellett kijavítottam az érettségim és középfokú nyelvvizsgát szereztem, és ha minden igaz, idén már sikerül a felvételi.
2016. ápr. 28. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
"ő jelenleg depressziós" - Te megveted egy betegség miatt, ő megvet az anyagiak miatt. Kvittek vagytok.
2016. ápr. 28. 22:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vetem meg, mert támogattam és amikor próbáltam segíteni neki, akkor pont nem érdekelte mit gondolok. Nem vagyok szakember aláírom, csak mint embertársa próbáltam segíteni rajta, de nem hagyta, lerázott 1-2 szóval. Ám legyen...
2016. ápr. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!